MEDIA

Survivor: Πάλι ασυλία οι "Διάσημοι" με 10-8 και χατ τρικ Χούτου

Survivor: Πάλι ασυλία οι "Διάσημοι" με 10-8 και χατ τρικ Χούτου

Για μία ακόμα εβδομάδα η ομάδα των "Διάσημων" κέρδισε τον αγώνα της "ασυλίας" στο Survivor με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λάμπρο Χούτο που πήρε τρεις νίκες σε ισάριθμες προσπάθειες. (VIDEOS)

Ακόμα μία μεγάλη ανατροπή έκαναν οι "Διάσημοι", αυτή τη φορά σε αγώνα "ασυλίας". Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 3-7 κατάφεραν και πήραν τη νίκη με 10-8.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης τους ήταν ο Λάμπρος Χούτος ο οποίος πήρε τρεις νίκες σε ισάριθμες προσπάθειες του. Καθοριστική ήταν η νίκη του Γιώργου Αγγελόπουλου επί του Κώστα Αναγνωστόπουλου ("Μισθοφόρος") με την οποία οι "Διάσημοι" πήραν προβάδισμα με 9-8, ενώ ο Κώστας Κοκκινάκης ηττήθηκε και στις δύο του προσπάθειες.

Ο πρώτος αθλητής από την ομάδα των "Διάσημων" που αγωνίστηκε ήταν ο Κώστας Κοκκινάκης ο οποίος ηττήθηκε από τον Ορέστη Τσαν στις λεπτομέρειες.

Λίγο αργότερα ήρθε η σειρά του Γιώργου Αγγελόπουλου να παίξει ο οποίος πήρε τη νίκη και μείωσε το σκορ σε 2-1.

Εντυπωσιακή ήταν και η προσπάθεια του Λάμπρου Χούτου απέναντι στον μάνατζερ ράγκμπι παίρνοντας με άνεση τη νίκη μειώνοντας και πάλι το σκορ σε 3-2.

Οι "Μαχητές" προηγήθηκαν αργότερα με 6-3 χάρη σε νίκη του "Μισθοφόρου" απέναντι στον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο Λάμπρος Χούτος ήταν ασταμάτητος και παίρνοντας τη δεύτερη του νίκη, αυτή τη φορά επί του Τσανγκ, μείωσε σε 6-5.

Ο Κώστας Κοκκινάκης έχασε και στη δεύτερη μονομαχία του αυτή τη φορά με τον Κωνσταντίνο παρά την εξαιρετική του προσπάθεια με το σκορ να γίνεται 8-5 υπέρ των "Μαχητών".

Αντίθετα με τον Κώστα Κοκκινάκη ο Λάμπρος Χούτος ήταν ασταμάτητος και με την τρίτη του νίκη μείωσε σε 8-7.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος επικράτησε επί του "Μισθοφόρου" για να δώσει το προβάδισμα με 9-8 για τους "Διάσημους" πριν η Σόφη Πασχάλη δώσει τη νίκη στην ομάδα της με το τελικό 10-8.

Οι πανηγυρισμοί για τη μεγάλη νίκη βρήκαν τους "Διάσημους" μέσα στην πισίνα...

Πάντως, η καλύτερη στιγμή ήταν η αποθέωση του μεγάλου πρωταγωνιστή του αγώνα με το... ποδοσφαιρικό "Λάμπρος Χούτος οε, οε, οε"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ