MEDIA

Survivor: Ολοι οι "Διάσημοι" προτεινόμενοι εκτός από "Ντάνο" και Χρανιώτη

Survivor: Ολοι οι "Διάσημοι" προτεινόμενοι εκτός από "Ντάνο" και Χρανιώτη

Τέσσερα μέλη της ομάδας των "Διάσημων" είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση μετά το σημερινό επεισόδιο του Survivor: Ο Κώστας Κοκκινάκης, ο "Μπο", η Λάουρα Νάργες και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η ομάδα των "Μαχητών" νίκησε εύκολα τους "Διάσημους" στην αποψινή δοκιμασία για την ομαδική "ασυλία", με αποτέλεσμα να τεθούν τέσσερα μέλη των "Διάσημων" υποψήφια προς αποχώρηση.

Μετά την ήττα τους στο ομαδικό αγώνισμα, οι "Διάσημοι" συναγωνίστηκαν για την ατομική ασυλία. Νικητές αναδείχθηκαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Γιώργος Χρανιώτης, οι οποίοι ως εκ τούτου εξασφάλισαν την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο.

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε, Λάουρα και "Μπο" πήραν από τρεις ψήφους, άρα καταστάθηκαν άμεσα υποψήφιοι και ουσιαστικά "κλειδώθηκαν" αυτομάτως και οι άλλες δύο υποψηφιότητες. Για... τυπικούς λόγους πλέον, ο Γιώργος Αγγελόπουλος επέλεξε τον Κοκκινάκη, ο Χρανιώτης δεν είχε... άλλη επιλογή από την Ευριδίκη Βαλαβάνη και έτσι το τηλεοπτικό κοινό θα κληθεί να επιλέξει έναν από τους τέσσερις "Διάσημους" που θα αποχωρήσει, με αποτέλεσμα η ομάδα τους να μείνει με πέντε παίκτες έναντι έξι των "Μαχητων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ