MEDIA

Survivor: Οι ανατροπές φέρνουν εκτόξευση στην τηλεθέαση!

Survivor: Οι ανατροπές φέρνουν εκτόξευση στην τηλεθέαση!

Τέσσερις «Διάσημοι» είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση σύμφωνα με την ψηφοφορία που έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το παιχνίδι 2.451.838 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 63,3%, ενώ έφτασε μέχρι και 70,9%.

Τέσσερις «Διάσημοι» είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση σύμφωνα με την ψηφοφορία που έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ κι αν εξαιρέσουμε τους δύο παίκτες από την ομάδα που κατάφεραν να κερδίσουν την ατομική ασυλία, τότε οι υπόλοιποι παίκτες είναι όλοι… προτεινόμενοι.

Έπειτα από ισοψηφία, ο Βο και η Λάουρα είναι προτεινόμενοι προς αποχώρηση από τους συμπαίκτες τους, ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Γιώργος Χρανιώτης που κέρδισαν την ατομική ασυλία ψήφισαν τον Κώστα Κοκκινάκη και την Ευριδίκη Βαλαβάνη αντίστοιχα.

Το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κατάφερε να κεντρίσει και χθες το Survivor και να σκαρφαλώσει για μια ακόμη φορά στην κορυφή της τηλεθέασης. Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το παιχνίδι 2.451.838 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 63,3%, ενώ έφτασε μέχρι και 70,9%, όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 47,6%.

Survivor: Οι ανατροπές φέρνουν εκτόξευση στην τηλεθέαση!

Σ’ ένα δύσκολο αγώνισμα κλήθηκαν να συμμετάσχουν χθες οι δυο ομάδες, αφού απαιτούσε ταχύτητα, ευλυγισία και φυσικά ευστοχία. Οι «Μαχητές» κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με σκορ 10-3, να κερδίσουν το έπαθλο της ασυλίας και την ευκαιρία να παραμείνουν στο Survivor για μια ακόμη εβδομάδα, χωρίς απώλεια παίκτη.

Από την άλλη, οι «Διάσημοι» κλήθηκαν στον αγώνα ατομικής ασυλίας και στη συνέχεια στο «Συμβούλιο του Νησιού» για να ψηφίσουν. Τα περιθώρια επιλογής παικτών υποψήφιους προς αποχώρηση έχουν στενέψει, αφού πλέον και οι δύο ομάδες αριθμούν μόνο από έξι παίκτες.

Πόσο θα επηρεαστεί η ψυχολογία των «Διασήμων» μετά τη χθεσινή ψηφοφορία στο «Συμβούλιο του Νησιού»; Οι εντάσεις φαίνεται να κυριαρχούν στην παραλία και να συνεχίζονται στον αγωνιστικό χώρο, τόσο ανάμεσα στους παίκτες των «Διασήμων» όσο και των «Μαχητών», αλλά και μεταξύ τους. Θα καταφέρουν να αφήσουν τις λογομαχίες στην άκρη και να παλέψουν για το αποψινό έπαθλο του φαγητού; Πόσο θα επηρεάσει το αρνητικό κλίμα που επικρατεί την απόδοσή τους στο αγώνισμα;

Απόψε το βράδυ στις 9, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, προβάλλεται ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor γεμάτο δράση, αγωνία και ανατροπές με τους «Διάσημους» και τους «Μαχητές» να αγωνίζονται για το έπαθλο του φαγητού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ