MEDIA

Survivor: Ο Χάρος στην παραλία του Αγίου Δομίνικου

Survivor: Ο Χάρος στην παραλία του Αγίου Δομίνικου

Έξι νέοι παίκτες μπήκαν στο Survivor, με τον νέο διαγωνιζόμενο της ομάδας των Διασήμων, Σώζοντα Χάρο να κλέβει τις εντυπώσεις λόγω... ονόματος. (VIDEO)

Επέστρεψαν στις νίκες οι Διάσημοι κερδίζοντας με 10-5 τον αγώνα επάθλου άνεσης. Τα κρεβάτια και τα μαξιλάρια θα γεμίσουν και πάλι την καλύβα των Διασήμων. Η νίκη αυτή, εκτός από το έπαθλο, τους έδωσε τη δυνατότητα να επιλέξουν τους τρεις νέους παίκτες για την ομάδα τους.

Έτσι, στην ομάδα των Διασήμων είναι πλέον και η Εύη Σκαρώνη, η Εύη Σαλταφερίδου και ο Σώζων Χάρος, ενώ οι τρεις νέοι παίκτες που πλαισιώνουν την ομάδα των Μαχητών είναι ο Πάνος Θεοδώρου, η Μαρία Πανταζή και η Φελίτσια Λαπάτη που συμμετείχε στο χιουμιριστικό ριάλιτι επιβίωσης "Σταρούμπες και Καρύδες" μαζί με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα.

Οι έξι νέοι παίκτες, όπως ενημέρωσε ο Σάκης Τανιμανίδης, θα έχουν ασυλία για μία εβδομάδα.

Μάλιστα, ο παίκτης με το ιδιαίτερο όνομα έκανε όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις νίκες φέροντας και το δεύτερο έπαθλο στην ομάδα των Διασήμων, μετά την ενσωμάτωση των νέων παικτών. Το έπαθλο αυτό ήταν σουτζουκάκια.

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, 39 χρονών, έχει καταγωγή από τη Λήμνο και μένει στη Μεταμόρφωση. Δηλώνει προπονητής χόκεϊ επί χόρτου. Ο ίδιος δήλωσε πως έχει οκτώ πανελλήνια πρωταθλήματα και δύο πανευρωπαϊκά.

Πηγή: news247.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ