MEDIA

Survivor: Νικητές οι "Μαχητές", ένταση με Χούτο και Κοκκινάκη

Survivor: Νικητές οι "Μαχητές", ένταση με Χούτο και Κοκκινάκη

Οι "Μαχητές" ήταν οι νικητές της δοκιμασίας της Κυριακής (12/3) στο Survivor και έφαγαν κρουασάν σοκολάτας. Ένταση στο τέλος με πρωταγωνιστές τους Χούτο και Κοκκινάκη.

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους πήραν στα αγωνίσματα οι "Μαχητές". Μετά από μία μεγάλη μονομαχία κατά την οποία η ομάδα των "Διάσημων" προσπάθησε να κάνει μία ακόμα μεγάλη ανατροπή, οι "Μαχητές" πήραν τη νίκη με 10-6.

Για την ομάδα των "Διάσημων" αγωνίστηκαν οι Λάμπρος Χούτος και Γιώργος Αγγελόπουλος. Αντίθετα, δεν έπαιξε έπειτα από επιλογή της ομάδας του ο Κώστας Κοκκινάκης.

Ο Λάμπρος Χούτος έχασε στην πρώτη του μονομαχία, αλλά κατάφερε να επικρατήσει στη δεύτερη. Οι "Μαχητές" μετά τη νίκη τους απόλαυσαν ένα κρουασάν το οποίο ήταν το έπαθλο της σημερινής (12/3) μονομαχίας.

Εκείνο όμως που είχε μεγάλο ενδιαφέρον ήταν το... τρίτο ημίχρονο της μονομαχίας. Κατά τη διάρκεια του αγώνα η Λάουρα Νάργες τραυματίστηκε στο γόνατο με την ομάδα των "Μαχητών" να θεωρεί ότι δεν έχει κάτι. Τελικά, η παρουσιάστρια αγωνίστηκε κανονικά και τη δεύτερη φορά γνωρίζοντας την ήττα.

Η συνέχεια όμως δόθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τους παίκτες των "Μαχητών" να κάνουν λόγο για παιχνίδια στρατηγικής από την από την πλευρά των "Διάσημων". Ο Γιώργος Αγγελόπουλος προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, ενώ από την πλευρά του ο Κώστας Κοκκινάκης τόνισε: "Εγώ σαν αθλητής δεν έβαζα ποτέ φάκες ούτε ειρωνευόμουν κανένα. Απλά θέλω να πω ότι όσο σημαντικό είναι να ξέρεις να χάνεις άλλο τόσο σημαντικό είναι το να ξέρεις και να κερδίζεις. Νομίζω ότι κάπου το έχουν χάσει από την άλλη ομάδα. Τα άλλα παιδιά βγάζουν πικρία εδώ και καιρό"

Στη συνέχεια μίλησε και ο Λάμπρος Χούτος ο οποίος αναφέρθηκε και στα σχόλια για τη Λάουρα Νάργες: "Καταρχήν συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα. Παρά το γεγονός ότι και πάλι ο Μάριος ήταν αντιαθλητικός. Σε αυτό που ανέφερε ότι η Λάουρα κάνει σόου παρά το γεγονός ότι είχε χτυπήσει. Αυτό δεν δείχνει σεβασμό προς την ομάδα και κυρίως τη Λάουρα. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα όπως αντέδρασε. Σε ό,τι αφορά τις τακτικές και την κατασκοπία δεν γίνεται να υπάρξουν. Παίζουμε κάθε φορά σε διαφορετικό αγώνισμα και σε διαφορετικό τερέν οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε τι μας περιμένει για να επιλέξουμε".

Στη συνέχεια ακολούθησαν τοποθετήσεις από όλους για να πέσουν οι τόνοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ