MEDIA

Survivor: Νικητές οι "Διάσημοι", έφαγαν ριζότο

Survivor: Νικητές οι "Διάσημοι", έφαγαν ριζότο

Σασπένς και μεγάλη αγωνία έως το τέλος στο επεισόδιο της Κυριακής (2/4) στο Survivor, με τους "Διάσημους" να κερδίζουν στο νήμα τους "Μαχητές".

Για πρώτη φορά μετά το τροχαίο ατύχημα που στοίχισε την αποχώρηση της Ειρήνης Κολιδά και κρατά μακριά από την δράση τον Πρίαμο Ιωαννίδη, οι Διάσημοι κέρδισαν στα αγωνίσματα με 10-9 τους Μαχητές, κερδίζοντας το έπαθλο της ημέρας που ήταν το... ριζότο.

Ο Κοκκινάκης νίκησε στο δεύτερο παιχνίδι τον Τσάνγκ και έδωσε προβάδισμα 2-0 στους Διάσημους. Ο επόμενος αθλητής που αγωνίστηκε ήταν ο Λάμπρος Χούτος, ο οποίος έχασε από τον Κωνσταντίνο, με τους "Μαχητές" να μειώνουν σε 4-2.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε και πάλι ο Κοκκινάκης, ο οποίος έχασε από τον Κωνσταντίνο, με τους "Μαχητές" να ισοφαρίζουν σε 4-4.

Αργότερα ο Λάμπρος Χούτος πήρε το αίμα του πίσω αφού νίκησε τον Τσανγκ και έδωσε προβάδισμα δύο νικών στους "Διάσημους" με 6-4. Ο Κοκκινάκης στον τρίτο του αγώνα ηττήθηκε για δεύτερη φορά με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο να μειώνει σε 7-6 για τους "Μαχητές".

Η κακή ημέρα των πρώην αθλητών συνεχίστηκε και αργότερα με τον Χούτο να χάνει από τον Πάνο Αργιαννίδη και τους "Μαχητές" να ισοφαρίζουν σε 8-8.

Φτάνοντας στο 9-9, στον τελευταίο γύρο αγωνίστηκαν ως δίδυμο οι Χανταμπάκης - Παπαδοπούλου για τους "Διάσημους" και οι Αναγνωστόπουλος - Εσκερνάζι για τους "Μαχητές".

Πολύ αποτελεσματικός στο τελευταίο σκέλος της δοκιμασίας ο Χανταμπάκης, έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με 10-9 και το έπαθλο ήταν ριζότο με σολομό και παρμεζάνα, αλλά και μουρουνέλαιο και βιταμίνες.

Να σημειώσουμε ότι η Σάρα για τους "Μαχητές" αγωνιζόταν εμφανώς επηρεασμένη από τον τραυματισμό της στο τροχαίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ