MEDIA

Survivor: Νίκη οι "Μαχητές" και προτεινόμενοι οι Χούτος, Κοκκινάκης, Αγγελόπουλος και Νάργες

Survivor: Νίκη οι "Μαχητές" και προτεινόμενοι οι Χούτος, Κοκκινάκης, Αγγελόπουλος και Νάργες

Οι "Μαχητές" επικράτησαν με 10-7 επί των "Διάσημων" στον αγώνα ασυλίας με τους Χούτο, Κοκκινάκη, Αγγελόπουλο και Νάργες να είναι προτεινόμενοι για αποχώρηση. (VIDEOS)

Μετά όσα έγιναν με την αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου είχαμε τον αγώνα ασυλίας. Εκεί όπου οι "Μαχητές" πήραν τη νίκη με 10-7 και έτσι θα έχουμε αποχώρηση από την ομάδα των "Διάσημων" τις επόμενες ημέρες.

Ο πρώτος από τους αθλητές που αγωνίστηκε ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος εκμεταλλευόμενος και τον τραυματισμό του Γιάννη Σπαλιάρα πήρε εύκολα τη νίκη και έκανε το 1-0 για τους "Διάσημους".

Στη συνέχεια ο Λάμπρος Χούτος έχασε από τον Κωνσταντίνο Βασάλο για να γίνει το 1-1 για τους "Μαχητές"

Λίγο αργότερα έπαιξε ξανά ο Λάμπρος Χούτος αυτή τη φορά κόντρα στον Κώστα Αναγνωστόπουλο με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού να χάνει και το σκορ να γίνεται 5-2 για τους "Μαχητές".

Το προβάδισμα των "Μαχητών" μεγάλωσε ξανά παρά την αντεπίθεση των "Διάσημων". Ο Τσανγκ νίκησε στον αγώνα του τον Γιώργο Αγγελόπουλο και έκανε το 6-4.

Οι "Μαχητές" προηγήθηκαν και με 9-4 χάρη στη νέα νίκη του Τσανγκ επί του Λάμπρου Χούτου αυτή τη φορά.

Στη συνέχεια, λόγω του τραυματισμού του Γιάννη Σπαλιάρα, οι "Διάσημοι" επέλεξαν να αγωνιστεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Μία απόφαση η οποία αποδείχτηκε σωστή αφού μείωσαν σε 9-5.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατάφερε αργότερα να μειώσει σε 9-7 με νίκη επί του Κώστα Αναγνωστόπουλο, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τους "Διάσημους" οι οποίοι ηττήθηκαν με 10-7.

Οι "Μπο" και Γιώργος Χρανιώτης κέρδισαν την ατομική ασυλία και έτσι, η ομάδα των "Διάσημων" οδηγήθηκε στο συμβούλιο του νησιού όπου κλήθηκαν να ψηφίσουν τους υποψήφιους για αποχώρηση.

Από τις ψήφους των υπόλοιπων παικτών ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Λάουρα Νάργες ήταν οι δύο υποψήφιοι για αποχώρηση, ο Γιώργος Χρανιώτης επέλεξε ως υποψήφιο τον Κώστα Κοκκινάκη,ενώ ο "Μπο" έβγαλε ως υποψήφιο τον Λάμπρο Χούτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ