MEDIA

Survivor: Νέα δεδομένα και όλα αλλάζουν στη διαμονή των παικτών στον Άγιο Δομίνικο

Survivor: Νέα δεδομένα και όλα αλλάζουν στη διαμονή των παικτών στον Άγιο Δομίνικο

Νέος αέρας πνέει πλέον στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο μετά τα νέα δεδομένα που επικρατούν στο Survivor. Απόψε το βράδυ ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο έρχεται. Πώς σχολιάζουν οι δυο ομάδες τις αλλαγές στον τρόπο αποχώρησης παίκτη από το Survivor; Θα υπάρχουν εντάσεις ανάμεσά τους; (VIDEO)

Νέος αέρας πνέει πλέον στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο από χθες το βράδυ μετά τα νέα δεδομένα που επικρατούν στο Survivor, το παιχνίδι που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών από την πρώτη μέρα προβολής του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και το κατατάσσει κάθε φορά στην κορυφή του πίνακας τηλεθέασης.

Στο χθεσινό έκτακτο «Συμβούλιο του Νησιού» ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε την έναρξη της 24ωρης ψηφοφορίας, κατά τη διάρκεια της οποίας οι τηλεθεατές μπορούν να ψηφίσουν τους αγαπημένους τους παίκτες ανάμεσα και στους εννέα εναπομείναντες διαγωνιζόμενους.

Η ψηφοφορία αυτή αναμένεται να ολοκληρωθεί απόψε το βράδυ και πλέον θα υπάρξει μια κατάταξη με βάση της δημοτικότητας των παικτών. Αυτή η κατάταξη δεν θα ανακοινωθεί ούτε στους παίκτες ούτε στους τηλεθεατές, όμως θα αποτελεί την… πυξίδα σύμφωνα με την οποία θα αποχωρούν στο εξής οι διαγωνιζόμενοι.

Survivor: Νέα δεδομένα και όλα αλλάζουν στη διαμονή των παικτών στον Άγιο Δομίνικο

Οι αγώνες ασυλίας, η ατομική ασυλία και η ψηφοφορία θα διεξάγονται όπως πριν και θα καταλήγει πάλι σε δύο υποψήφιους (ή περισσότερους σε περίπτωση ισοψηφίας). Ο παίκτης που θα αποχωρεί θα είναι αυτός που θα βρίσκεται πιο χαμηλά στην κατάταξη, σύμφωνα με την 24ωρη ψηφοφορία του κοινού.

Οι τηλεφωνικές γραμμές θα κλείσουν απόψε το βράδυ στη μία μετά τα μεσάνυχτα. Πλέον μετά τους αγώνες ασυλίες και αφού η ηττημένη ομάδα υποδείξει τους προτεινόμενους προς αποχώρηση, θα ανακοινώνει αμέσως ο Σάκης Τανιμανίδης στο «Συμβούλιο του Νησιού» ποιος παίκτης αποχωρεί. Με αυτόν τον τρόπο θα γίνουν οι επόμενες αποχωρήσεις μέχρι να φτάσουμε στην τελική φάση.

Απόψε το βράδυ τις 9 ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο του Survivor έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. «Διάσημοι» και «Μαχητές» αγωνίζονται για τον αγώνα επάθλου κι αργότερα όλοι μαζί θα μεταβούν σ’ ένα ακόμη «Συμβούλιο του Νησιού» όπου ο Σάκης Τανιμανίδης θ’ ανακοινώσει τη λήξη της 24ωρης ψηφοφορίας.

Πώς σχολιάζουν οι δυο ομάδες τις αλλαγές στον τρόπο αποχώρησης παίκτη από το Survivor; Θα υπάρχουν εντάσεις ανάμεσά τους; Πώς θα χειριστούν πλέον τη διαμονή τους στο παιχνίδι; Όλες οι απαντήσεις απόψε το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ