MEDIA

Survivor: Μένουν για άλλη μια βδομάδα οι Χούτος, Κοκκινάκης και Αγγελόπουλος

Survivor: Μένουν για άλλη μια βδομάδα οι Χούτος, Κοκκινάκης και Αγγελόπουλος

Οι Διάσημοι "έσπασαν" το σερί 7 νικών των Μαχητών και κέρδισαν την ασυλία για αυτήν την εβδομάδα στο Survivor. Για πρώτη φορά, τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Στις νίκες επέστρεψαν οι Διάσημοι στο Survivor καθώς επικράτησαν 10-6 των Μαχητών στο αγώνισμα της ασυλίας, κάτι που σημαίνει πως από την επόμενη εβδομάδα, στην ομάδα των Μαχητών θα είναι 7 άτομα, τρία λιγότερα από όσα θα είναι στους Διάσημους.

Εντυπωσιακή ήταν η επίδοση του Λάμπρου Χούτου, ο οποίος αγωνίστηκε δύο φορές και πήρε ισάριθμες νίκες, ενώ 1/2 έκαναν ο Κώστας Κοκκινάκης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που "έγραψε" το τελικό 10-6, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του, μετά από 7 συνεχόμενες ήττες.

Όσον αφορά στους Μαχητές, την ατομική ασυλία κέρδισαν ο Μάριος και ο Κώστας. Στο συμβούλιο, προέκυψε ισοψηφία στην ψηφοφορία για το ποιος θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, με τον Ορέστη και την Ελισάβετ να συγκεντρώνουν από τέσσερις ψήφους. Έτσι, οι υποψήφιοι θα είναι για πρώτη φορά τέσσερις, αφού εν συνεχεία επιλέχθηκαν και ο Πάνος και η Σάρα από τους παίκτες που έχουν ασυλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ