MEDIA

Survivor: Μάχη ασυλίας και αποχώρηση!

Survivor: Μάχη ασυλίας και αποχώρηση!

Κρίσιμος ο αγώνας απόψε στο Survivor, αφού οι παίκτες των δύο ομάδων θα αγωνιστούν για το έπαθλο της ασυλίας. Ποιοι παίκτες θα προταθούν προς αποχώρηση και ποιος τελικά θα φύγει από το Survivor; Διαβάστε τα χθεσινά (13/6) νούμερα τηλεθέασης.

Κρίσιμος ο αγώνας απόψε στο Survivor, αφού οι παίκτες των δύο ομάδων θα αγωνιστούν για το έπαθλο της ασυλίας. «Διάσημοι» και «Μαχητές» θα παλέψουν μέχρι τελικής πτώσεως στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να κερδίσουν κι έτσι να παρατείνουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.170.236 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 58,5%, ενώ έφτασε μέχρι και 64,7% όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 46,3%.

Σε ντέρμπι εξελίχθηκε ο χθεσινός αγώνας αφού «Μαχητές» και «Διάσημοι» πήγαιναν πόντο-πόντο με τους τελευταίους να καταφέρνουν να πάρουν την πρωτιά με σκορ 10-8. Οι νικητές απήλαυσαν το έπαθλο που περιελάμβανε μηνύματα από τους fans τους αλλά και βίντεο κλήση με τις οικογένειές τους, τους οποίους έχουν να δουν σχεδόν τέσσερις μήνες.

Απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο της ασυλίας, στη συνέχεια η ηττημένη ομάδα θα αγωνιστεί για την ατομική ασυλία κι αργότερα το βράδυ όλοι θα μεταβούν στο «Συμβούλιο του Νησιού».

Survivor: Μάχη ασυλίας και αποχώρηση!

Εκεί θα γίνει η ψηφοφορία για τους προτεινόμενους παίκτες προς αποχώρηση κι αμέσως μετά ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που αποχωρεί από το Survivor, σύμφωνα με την κατάταξη δημοτικότητας των παικτών που διαμορφώθηκε όταν έγινε η 24ωρη ψηφοφορία.

«Ξαφνικό θάνατο» αποκαλούν πλέον «Διάσημοι» και «Μαχητές» το νέο τρόπο διαδικασίας αποχώρησης παίκτη από το παιχνίδι, αφού δεν υπάρχει χρόνος να τον αποχαιρετήσουν και να συνειδητοποιήσουν ότι δεν θα είναι πλέον μαζί τους στην παραλία και στα αγωνίσματα.

Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει απόψε το βράδυ στον αγώνα και ποιος θα κερδίσει την ατομική ασυλία; Ποιοι παίκτες θα προταθούν προς αποχώρηση και ποιος τελικά θα φύγει από το Survivor;

Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ