MEDIA

Survivor: Ήττα των "Διάσημων" με buzzerbeater πεταχτάρι των "Μαχητών"

Survivor: Ήττα των "Διάσημων" με buzzerbeater πεταχτάρι των "Μαχητών"

Οι "Διάσημοι" έχαναν με 9-6, αλλά χάρη στον Γιώργο Αγγελόπουλο έστειλαν το ματς στον τελικό όπου οι "Μαχητές" πήραν τελικά τη νίκη με 10-9 και το έπαθλο επικοινωνίας. Ήττα για Χούτο. (VIDEOS)

Τον αέρα των "Διάσημων" έχουν πάρει οι "Μαχητές" αφού τους νίκησαν σε ένα ακόμη αγώνισμα. Αυτή τη φορά η νικήτρια ομάδα είχε έπαθλο επικοινωνίας και όλα κρίθηκαν στον τελικό μετά από μία σκληρή μάχη.

Ο πρώτος αθλητής που αγωνίστηκε για την ομάδα των "Διάσημων" ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος νίκησε τον Κώστα ανοίγοντας το σκορ (1-0).

Ο δεύτερος που δοκίμασε την τύχη του στο αγώνισμα ήταν ο Λάμπρος Χούτος. Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού συνέχισε το αρνητικό σερί του στα αγωνίσματα αφού ηττήθηκε για μία ακόμη φορά το τελευταίο διάστημα με τους "Μαχητές" να μειώνουν σε 4-3.

Στη συνέχεια οι "Μαχητές" κατάφεραν να προσπεράσουν και μάλιστα να αυξήσουν τη διαφορά τους χάρη στη νίκη του Ορέστη επί του Αγγελόπουλου για το 8-6.

Οι "Μαχητές" κατάφεραν να προηγηθούν και με 9-6, αλλά εκεί ξεκίνησε η αντεπίθεση των "Διάσημων" οι οποίοι με νίκη του Αγγελόπουλου έκαναν το 9-9 και έστειλαν τη μονομαχία στον τελικό.

Survivor: Ήττα των "Διάσημων" με buzzerbeater πεταχτάρι των "Μαχητών"

Στον τελικό αγωνίστηκαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος μαζί με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη απέναντι στον Μάριο και την Ειρήνη. Τα δύο ζευγάρια πάλεψαν μέχρι το τέλος όμως τελικά εκείνο των "Μαχητών" μπόρεσε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ