MEDIA

Survivor: Ήττα για τους "Διάσημους", "ναυάγιο" για τους αθλητές

Survivor: Ήττα για τους "Διάσημους", "ναυάγιο" για τους αθλητές

Οι "Διάσημοι" μετά από μία μεγάλη μάχη ηττήθηκε με 10-8 από τους "Μαχητές" με τους Χούτο και Κοκκινάκη να χάνουν και στις τέσσερις μονομαχίες τους. (VIDEO)

Οι "Μαχητές" πήραν για δεύτερη συνεχόμενη φορά τη νίκη στον αγώνα επάθλου μετά από μία μεγάλη μονομαχία με 10-8. Οι "Διάσημοι" το πάλεψαν όσο μπορούσαν αν και συνέχεια βρίσκονταν πίσω στο σκορ.

Αυτό που τους στοίχισε σε μεγάλο βαθμό ήταν η κακή ημέρα στην οποία βρέθηκαν οι αθλητές της ομάδας.

Ο πρώτος από τους αθλητές που αγωνίστηκε με την ομάδα των "Διάσημων" ήταν ο Λάμπρος Χούτος ο οποίος και ηττήθηκε με το σκορ να γίνεται 1-0.

Τρίτος στη σειρά και δεύτερος από τους αθλητές αγωνίστηκε ο Κώστας Κοκκινάκης ο οποίος ηττήθηκε στις λεπτομέρειες για να γίνει το 2-1 για τους "Μαχητές".

Για να ξαναπαίξει κάποιος αθλητής έπρεπε να φτάσουμε στο 8-7 με τον Κώστα Κοκκινάκη να παίζει απέναντι στον "Μισθοφόρο" όπου και πάλι ηττήθηκε με τους "Μαχητές" να κάνουν το 9-7.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μείωσε και πάλι τη διαφορά στη μία νίκη, όμως η κακή ημέρα των αθλητών συνεχίστηκε με τον Λάμπρο Χούτο να χάνει και πάλι και τους οι "Μαχητές" να επικρατούν στον αγώνα επάθλου με 10-8.

Το έπαθλο που κέρδισαν τελικά οι "Μαχητές" ήταν τρία τοστ, ένα γιαούρτι και ένα ποτήρι γάλα. Εκείνος, βέβαια, που σίγουρα θα στεναχωρήθηκε περισσότερο από την ήττα των "Διάσημων" ήταν ο Λάμπρος Χούτος ο οποίος θα έτρωγε διπλή μερίδα εάν κέρδιζε η ομάδα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ