MEDIA

Survivor: Ήττα για Ελλάδα από την Τουρκία

Survivor: Ήττα για Ελλάδα από την Τουρκία

Η... μεικτή Ελλήνων "Διασήμων" και Μαχητών" ηττήθηκε από τους παίκτες του τουρκικού Survivor στην πρώτη από τις δύο αναμετρήσεις που θα πραγματοποιηθούν στον Άγιο Δομίνικο.

Το πρώτο ελληνοτουρκικό "παιχνίδι φιλίας" στο Survivor έληξε με ήττα για τα γαλανόλευκα χρώματα.

Στην πολυαναμενόμενη δοκιμασία, οι Τούρκοι παίκτες του Survivor, μεταξύ των οποίων και δύο πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές, ο Ιλχάν Μανσίζ και ο Σερχάτ Ακίν, επικράτησαν με 10-7 της ενωμένης ομάδας "Διασήμων" και "Μαχητών", σε έναν δύσκολο στίβο μάχης, που απαιτούσε μεγάλη ισορροπία, εκτός από ταχύτητα.

Ο πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Γιώργος Αγγελόπουλος νίκησε και στους τρεις αγώνες του με Τούρκο αντίπαλο, ενώ από μία νίκη έκαναν ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Μάριο Πρίαμος Ιωαννίδης. Ο πολίστας του Υδραϊκού, Κώστας Κοκκινάκης, δεν αγωνίστηκε, όπως και οι Γιάννης Σπαλιάρας και Μπο.

Το έπαθλο για τον νικητή ήταν ένα τραπέζι με φαγητά που είναι κοινά στις δύο χώρες, όπως γύρος, κεφτεδάκια, ντολμαδάκια, πιλάφι, ιμάμ μπαϊλντί και μπακλαβάς, υπό τους ήχους του Τούρκου τραγουδιστή Φαίδων, ο οποίος μιλάει και τραγουδάει και στα ελληνικά!

Μετά από πρόταση του Μανσίζ, πάντως, τη βραδιά αυτή θα την απολαύσει και η ηττημένη ομάδα, στο πλαίσιο της ελληνοτουρκικής φιλίας.

Επιπλέον, η νικήτρια τουρκική ομάδα κέρδισε μία εβδομάδα διακοπές στη Μύκονο, ενώ σε περίπτωση που κέρδιζε η ελληνική... μεικτή Survivor θα περνούσε μία εβδομάδα στην Αλικαρνασσό.

Θα ακολουθήσει μία αντίστοιχη δοκιμασία (πραγματοποιήθηκε την επόμενη μέρα) και σε περίπτωση που νικήτρια αναδειχθεί η ελληνική ομάδα, τότε θα διεξαχθεί κι ένας τρίτος γύρος, πολύ πιο σύντομος, όπως ανακοίνωσαν οι παρουσιαστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ