MEDIA

Survivor: Η μάχη ασυλίας έφερε 74% τηλεθέαση!

Survivor: Η μάχη ασυλίας έφερε 74% τηλεθέαση!

Στο πρώτο ατομικό αγώνισμα ασυλίας χθες (21/6) στο Survivor, οι παίκτες πήραν μέρος σ’ ένα συνδυαστικό παιχνίδι μνήμης και στίβου. Την προσωπική ασυλία κέρδισαν ο Βασάλος και ο Μάριος, με τη Σάρα να αποχωρεί. Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης και το trailer για το επόμενο επεισόδιο και τη μάχη ασυλίας. (VIDEO).

Η Σάρα Εσκενάζη αποχώρησε από το Survivor και η ίδια δήλωσε: «Έχω τρομερές εμπειρίες, εντάσεις, όμορφες αναμνήσεις. Γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους, ο καθένας με τον χαρακτήρα του. Θέλω να ζητήσω συγνώμη αν έχω στεναχωρήσει κάποιον».

Στο πρώτο ατομικό αγώνισμα ασυλίας χθες (21/6) στο Survivor, οι παίκτες πήραν μέρος σ’ ένα συνδυαστικό παιχνίδι μνήμης και στίβου. Την προσωπική ασυλία κέρδισαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Μάριος Πρίαμος.

Στο «Συμβούλιο του Νησιού» από την ψηφοφορία όλων προέκυψε ισοψηφία με προτεινόμενους προς αποχώρηση την Ευριδίκη Βαλαβάνη και τον Γιάννη Σπαλιάρα. Ο Κωνσταντίνος υπέδειξε ως προτεινόμενο τον Γιώργο Αγγελόπουλο και ο Μάριος τη Σάρα Εσκενάζη, η οποία ήταν και η παίκτρια που αποχώρησε, με βάση την κατάταξη της μεγάλης ψηφοφορίας, αφού είχε τις λιγότερες ψήφους.

Survivor: Η μάχη ασυλίας έφερε 74% τηλεθέαση!

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.498.175 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 65,9%, ενώ έφτασε μέχρι και 74%, όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 55,3%.

Οι μέρες για τη λήξη του Survivor λιγοστεύουν, οι παίκτες σιγά-σιγά αποχωρούν από το παιχνίδι και τα δεδομένα αλλάζουν σύμφωνα με τις εξελίξεις. Στο επεισόδιο της Κυριακής, στο αγώνισμα στο οποίο θα κληθούν να παίξουν «Διάσημοι» και «Μαχητές», ο νικητής επάθλου θα πάρει και την ασυλία για το επόμενο «Συμβούλιο του Νησιού». Στον αμέσως επόμενο αγώνα δεν θα πάρει μέρος ο νικητής της πρώτης ασυλίας και οι υπόλοιποι παίκτες θα διεκδικήσουν τη δεύτερη ασυλία.

Η αγωνία εντείνεται, η δράση και οι ανατροπές έχουν τον πρώτο λόγο και οι έξι εναπομείναντες παίκτες με όσα αποθέματα τους έχουν απομείνει μάχονται για το μεγάλο έπαθλο. Ένα συγκλονιστικό ατομικό αγώνισμα επάθλου και ασυλίας έρχεται την Κυριακή το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ