MEDIA

Survivor: Η Λάουρα "γλύκανε" τους Διάσημους, o Σπαλιάρας πήγε στους Μαχητές

Survivor: Η Λάουρα "γλύκανε" τους Διάσημους, o Σπαλιάρας πήγε στους Μαχητές

Οι Γιώργος Αγγελόπουλος και Λάμπρος Χούτος σημείωσαν δύο νίκες στο αγώνισμα επάθλου στο οποίο νίκησαν οι Διάσημοι. Ο Γιάννης Σπαλιάρας ψηφίστηκε για να πάρει μεταγραφή στους Μαχητές.

Οι Διάσημοι νίκησαν σε ακόμα ένα αγώνισμα στο Survivor, ωστόσο δεν κέρδισαν την ασυλία, αλλά πήραν ένα έπαθλο φαγητού. Οι κανονισμοί του παιχνιδιού άλλαξαν, με την ψηφοφορία της ημέρας να αφορά στον παίκτη που οι Διάσημοι θα στείλουν στους Μαχητές για να εξισσοροπίσουν κάπως τον αριθμό των μελών των δύο ομάδων.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη νίκη των Διασήμων έπαιξε ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού Βόλου και της Ρόδου μεταξύ άλλων, Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος σημείωσε δύο νίκες στο τελικό 10-5 και μάλιστα με πολύ καλούς χρόνους.

Ο Λάμπρος Χούτος επίσης αγωνίστηκε από πλευράς Διασήμων, σημειώνοντας επίσης δύο νίκες με αντιπάλους τους Κωνσταντίνο Βασσάλο και Κώστα Αναγνωστόπουλο, με τον δεύτερο αγώνα του να διαμορφώνει το 9-5.

Η Λάουρα Νάργιες, πάντως, βρέθηκε κι αυτή σε φόρμα και σημείωσε επίσης δύο νίκες, η μία εξ αυτών απέναντι στη Σάρα Εσκενάζυ που έδωσε τη νίκη στους Διάσημους με 10-5, για δεύτερη σερί μέρα.

Η νίκη των Διασήμων τους "χόρτασε" με μισή φρατζόλα ψωμί και μισό βαζάκι από πραλίνα φουντουκιού. Ο ολυμπιονίκης Κώστας Κοκκινάκης δεν αγωνίστηκε, όπως και ο Στέλιος Χανταμπάκης με τον Μπο.

Το βράδυ, όμως, ο Γιάννης Σπαλιάρας αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του, αφού ψηφίστηκε να πάρει... μεταγραφή στην ομάδα των Μαχητών. Το διάσημο μοντέλο έλαβε τέσσερις ψήφους, έναντι δύο των Λάουρα και Ειρήνης Παπαδοπούλου και μιας του Στέλιου Χανταμπάκη (η τελευταία ψήφος δεν αποκαλύφθηκε, αφού είχε προκύψει ήδη αποτέλεσμα).

Νωρίτερα, πάντως, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε καλέσει τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν για να πάει αυτός στην άλλη ομάδα, αν και στο Συμβούλιο στη συνέχεια υποστήριξε ότι δεν θέλει να αποχωρήσει από τους Διάσημους.

"Έχω αλλάξει εννέα ομάδες στην καριέρα μου. Εδώ είναι διαφορετικά τα πράγματα", δήλωσε ο Λάμπρος Χούτος σε ερώτηση του Σάκη Τανιμανίδη σχετικά με το πώς θα αισθανόταν εάν έπαιρνε εκείνος "μεταγραφή" στους Μαχητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ