MEDIA

Survivor: Η αποχώρηση και το έπαθλο της επικοινωνίας

Survivor: Η αποχώρηση και το έπαθλο της επικοινωνίας

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και η Σάρα Εσκενάζη είναι οι τρεις υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση και απόψε οι Μαχητές μένουν πέντε. Μέχρι το 69,8% έφτασε το χθεσινό επεισόδιο, ενώ στο αποψινό οι δυο ομάδες αγωνίζονται για το έπαθλο της επικοινωνίας. (VIDEO)

Στο «Συμβούλιο του Νησιού» θα κληθούν απόψε το βράδυ οι «Μαχητές» όπου ένας παίκτης θα αποχωρήσει από το Survivor. Ο Γιάννης Σπαλιάρας, η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και η Σάρα Εσκενάζη είναι οι τρεις υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση και το τηλεοπτικό κοινό έχει αποφασίσει με την θετική του ψήφο τους παίκτες που επιθυμεί να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Το ενδιαφέρον των τηλεθεατών μονοπώλησε για μια ακόμη φορά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το παιχνίδι 2.398.090 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 63,2% ενώ έφτασε μέχρι και 69,8% όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 48,1%.

Το χθεσινό αγώνισμα στο οποίο κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι δυο ομάδες, ήταν αρκετά δύσκολο αφού ήταν με κλειστά μάτια και οι συμπαίκτες τους θα έπρεπε να τους καθοδηγούν. Κι ενώ οι «Μαχητές» προηγούνταν, οι «Διάσημοι» κατάφεραν να γυρίσουν γρήγορα το παιχνίδι υπέρ τους.

Survivor: Η αποχώρηση και το έπαθλο της επικοινωνίας

Με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να δίνει υπό τις οδηγίες του Γιώργου Αγγελόπουλου το τελικό 10-7 . Η νίκη αυτή οδηγούσε στο καλύτερο έπαθλο κατ΄ ομολογία των παικτών και των δύο ομάδων, αφού εκτός από γεύμα με κρέατα και απολαυστική χωριάτικη σαλάτα επιβιβάστηκαν και σε ιδιωτικό αεροπλάνο και παρακολούθησαν συναυλία του Sting.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor οι δυο ομάδες αγωνίζονται για το έπαθλο της επικοινωνίας. Ένα έπαθλο που όλοι οι παίκτες επιθυμούν περισσότερο από το έπαθλο του φαγητού, αφού η επικοινωνία με δικούς τους ανθρώπους τους τονώνει την ψυχολογία και τους δίνει τη δύναμη να συνεχίσουν την καθημερινότητά τους στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου.

Ένα χορταστικό επεισόδιο του Survivor προβάλλεται απόψε στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με ένα δυνατό αγώνισμα, έπαθλο επικοινωνίας και αποχώρηση παίκτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ