MEDIA

Survivor: Φελίσια εσύ;

Survivor: Φελίσια εσύ;

Έξι νέοι παίκτες μπήκαν στο Survivor 2018, με την Φελίσια Λαπάτη- που συστήθηκε πρώτα μέσω SPORT 24- να κλέβει την παράσταση και όχι άδικα (photos)

Η Φελίσια Λαπάτη, η οποία δηλώνει δημοσιογράφος και φίλαθλος του Παναθηναϊκού, συμμετείχε στο χιουμοριστικό ριάλιτι επιβίωσης "Σταρούμπες και Καρύδες" μαζί με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα. Ουσιαστικά συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από το Sport24.gr, σε μία συμπαραγωγή με το Netwix η οποία αποδείχθηκε και προφητική!

Η σέξι νέα παίκτρια του Survivor, "δοκιμάστηκε" στο δικό μας ριάλιτι επιβίωσης και πλέον θα πρωταγωνιστεί στον Άγιο Δομίνικο.

Οπως μάλιστα μαρτυρά και ο λογαριασμός της στο instagram, πέρα από το γεγονός ότι ανέβασε την ούτως ή άλλως ζεστή θερμοκρασία στο νησί, πιθανότατα θα ζεστάνει και την τηλεθέαση του reality show.

Ίσως και να μιλήσει και on camera για τον Γιώργο Καραγκούνη τον οποίο άρχισε να ερωτεύεται, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Oneman.

Είμαι ευτυχισμένη, είμαι ευγνώμων. Άλλη μια φορά συνειδητοποιήσα πόσο σημαντικό είναι να σε αγαπούν οι άνθρωποι που αγαπάς. Όχι όλοι... οι «σωστοί», αυτοί που δίνουν τη γεύση στη ζωή σου... Να με χαίρονται λοιπόν! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας... Υγεία, αγάπη, τύχη (θα κρατηθώ και δεν θα γράψω παγκόσμια ειρήνη) #birthday #happybirthday #happybirthdaytome #birthdaygirl #smiles #happyme #blessed #thankyou #thankyouforyourwishes #wishes #belovedpeople #surprise #surprisebirthday #birthdaycake #ammos

A post shared by Felicia Lapati (@felicia_333) on

Welcome 2018...! Μέσα σε αυτή τη χρονιά σας εύχομαι να: 1) Τολμήσετε να κάνετε αυτό που πραγματικά θα κάνει τη καρδούλα σας ευτυχισμένη! 2)Επανεκτιμήσετε τα λεγόμενα «δεδομένα» της ζωής σας. 3)Κάντε χαρούμενες όσες περισσότερες ψυχές μπορείτε. 4)Γελάτε περισσότερο για να ομορφαίνετε τον κόσμο! Καλή χρονιά παιδιά να έχετε υγεία πολύ τύχη και να αγαπάτε τους ανθρώπους σας! #happynewyear #nye2018 #nye #kalixronia #cheers #alwayssmile #beyourself #staypositive #loveyourpeople #bestwishes #prague #restaurant #manes #artrestaurant

A post shared by Felicia Lapati (@felicia_333) on

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ