MEDIA

Survivor: Δεν πήγαν κουβά οι "Διάσημοι", κοτόπουλο με πατάτες το έπαθλο

Survivor: Δεν πήγαν κουβά οι "Διάσημοι", κοτόπουλο με πατάτες το έπαθλο

Οι "Διάσημοι" νίκησαν στον αγώνα επάθλου με 10-7 τους "Μαχητές", με τον Λάμπρο Χούτο να χάνει και στους δύο αγώνες του. Οι κουβαδάτοι πανηγυρισμοί και το απολαυστικό κοτόπουλο. (VIDEOS)

Μεγάλη μάχη είχαμε για μία ακόμα φορά στα αγωνίσματα τους Survivor ανάμεσα στους "Διάσημους" και τους "Μαχητές". Αυτή τη φορά το έπαθλο για τη νικήτρια ομάδα ήταν κοτόπουλο με πατάτες και εκείνοι που έφαγαν ήταν οι "Διάσημοι" οι οποίοι επιβλήθηκαν με 10-7.

Από τους αθλητές που συμμετέχουν στο παιχνίδι δεν αγωνίστηκε ο Κώστας Κοκκινάκης.

Ο πρώτος αθλητής που αγωνίστηκε ήταν ο Λάμπρος Χούτος, ο οποίος ηττήθηκε από τον μάνατζερ ράγκμπι στο πρώτο ματς (1-0).

Λίγος αργότερα ήρθε η σειρά του Γιώργου Αγγελόπουλου να αγωνιστεί και να χάσει από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο με τους "Μαχητές" να προηγούνται με 3-1.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Εθνικού Αστέρα έπαιξε πάλι λίγο αργότερα αυτή τη φορά κόντρα στον Κωνσταντίνο Βάσαλο και με τη νίκη του έκανε το 4-4!

Η χαρά των "Διάσημων" κράτησε λίγο αφού στον αμέσως επόμενο αγώνα ο Λάμπρος Χούτος έχασε και από τον Τσανγκ με τους "Μαχητές" να περνούν και πάλι μπροστά με 5-4.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες πήγαν μαζί μέχρι το 7-7, αλλά στη συνέχεια με τρεις νίκες οι "Διάσημοι" πήραν τη νίκη. Βέβαια, εκείνο που ξεχώρισε ήταν ο πανηγυρισμός των "Διάσημων" που φόρεσαν καπέλο τους κουβάδες τους.

Φυσικά, το μόνο που ένοιαζε τους νικητές ήταν να απολαύσουν το μισό κοτόπουλο και τις πατάτες που αντιστοιχούσαν στον καθένα.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι εκείνος που αποχώρησε από την ομάδα των "Μαχητών" ήταν ο Πάνος Αργιαννίδης (μάνατζερ ράγκμπι).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ