MEDIA

Survivor: Ασυλία οι Διάσημοι με "καρφιά" Σπαλιάρα

Survivor: Ασυλία οι Διάσημοι με "καρφιά" Σπαλιάρα

Οι "Διάσημοι" με πρωταγωνιστή στο τέλος τον Γιώργο Αγγελόπουλο νίκησαν με 10-9 τους "Μαχητές" στον αγώνα ασυλίας. Αιχμές για "λυκοφιλίες" από Σπαλιάρα στο συμβούλιο. (VIDEOS)

Ένα επεισόδιο γεμάτο ένταση ήταν το σημερινό στο Survivor. Τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα ασυλίας όσο και στο συμβούλιο δεν ήταν λίγες οι φορές που υπήρξε ένταση μεταξύ των παικτών πέρα από τα όσα έγιναν με τον Στέλιο Χανταμπάκη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ο πρώτος από τους αθλητές που αγωνίστηκε ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος επιβλήθηκε επί του Κωνσταντίου για το 1-0 των "Διάσημων".

Οι επόμενες συμμετοχές των αθλητών δεν συνδυάστηκαν με νίκες. Ο πρώτος που έχασε ήταν ο Κώστας Κοκκινάκης παίζοντας με τον Γιώργο Σπαλιάρα. Μάλιστα, το γνωστό μοντέλο πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του φιλώντας και τη σημαία στο τέλος.

Ο διεθνής πολίστας ηττήθηκε και στο δεύτερο αγώνα του από τον "μισθοφόρο" με τους "Μαχητές" να προηγούνται 5-3.

Στη συνέχεια έχασε και ο Γιώργος Αγγελόπουλος από τον Τσανκ για να ισοφαρίσουν οι "Μαχητές" σε 6-6. Μάλιστα, στη συνέχεια προηγήθηκαν και με 9-7.

Κάπου εκεί ξεκίνησε η αντεπίθεση των "Διάσημων". Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν εκείνος που έκανε το 9-9 απέναντι στον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Έτσι, για μία ακόμη φορά η νίκη κρίθηκε στον τελικό όπου ο Γιώργος Αγγελόπουλος μαζί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου έδωσαν τη νίκη στους "Διάσημους".

Στη συνέχεια στον αγώνα ατομικής ασυλίας κέρδισαν ο Ορέστης και η Ελισάβετ και οδηγήθηκαν οι "Μαχητές" οδηγήθηκαν στο "Συμβούλιο του νησιού" όπου κλήθηκαν να αποφασίσουν για τους τρεις προτεινόμενους.

Εκεί ο Γιάννης Σπαλιάρας μιλώντας έκανε λόγο για "λυκοφιλίες" στον κόσμο της showbiz γενικότερα ρίχνοντας προφανώς τα καρφιά του και στους πρώην συμπαίκτες του προκαλώντας και την αντίδραση του Μπο. Υπενθυμίζουμε ότι ανάμεσα σε εκείνους που τον είχαν ψηφίσει για να πάει στους "Μαχητές" ήταν και ο Λάμπρος Χούτος!

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι προτεινόμενοι για αυτή την εβδομάδα είναι οι Πάνος Αργιαννίδης και Κωνσταντίνος Βασάλος και Κώστας Αναγνωστόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ