MEDIA

Survivor: Αποχώρησε ο "μισθοφόρος"

Survivor: Αποχώρησε ο "μισθοφόρος"

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος "κόπηκε" από το τηλεοπτικό κοινό στον προημιτελικό του Survivor, απέναντι στον Κωνσταντίνο Βασάλο. Στην Κούβα με πολλά πειράγματα Αγγελόπουλος - Ιωαννίδης.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ήταν ο παίκτης του Survivor που αποχώρησε από τα προημιτελικά του διάσημου τηλεπαιχνιδιού.

Ο πρώην "μισθοφόρος" συγκέντρωσε λιγότερες ψήφους από τον Κωνσταντίνο Βασάλο στην ζωντανή ψηφοφορία του κοινού που διήρκεσε περίπου μία ώρα.

Οι δύο παίκτες βρέθηκαν σε στούντιο στην Αθήνα, όπου μεταφέρθηκε το παιχνίδι μετά από την ολοκλήρωση των αγωνισμάτων στον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα, αμφότεροι είδαν τις οικογένειές τους μέχρι να αρχίσει η εκπομπή για την αποχώρηση.

Οι δύο παίκτες που είχαν κερδίσει τη συμμετοχή τους στον ημιτελικό μέσω των τελευταίων αγωνισμάτων ασυλίας, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, αποχαιρέτησαν τους δύο συμπαίκτες τους από τον Άγιο Δομίνικο, αφού δεν τους ακολούθησαν στην Ελλάδα.

Αμφότεροι ταξίδεψαν στην Κούβα, μέρος του επάθλου που είχαν κατακτήσει. Παρέα περιηγήθηκαν στην πρωτεύουσα Αβάνα, πείραξαν ο ένας τον άλλον, βγήκαν αναμνηστικές φωτογραφίες μεταξύ τους αλλά και με... Καλιφορνέζες τουρίστριες και ψώνισαν από τα τοπικά καταστήματα.

Το παιχνίδι συνεχίζεται με τον ημιτελικό της Τρίτης μεταξύ Αγγελόπουλου, Ιωαννίδη και Βασάλου. Το κοινό θα ψηφίσει εκ νέου για τους δύο παίκτες του τελικού, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί επίσης στην Ελλάδα με ψηφοφορία την Τετάρτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ