MEDIA

Survivor 2: Το "2 στα 2" των Φαρμάκη και Δαλάκα και η αποψινή μάχη ασυλίας!

Survivor 2: Το "2 στα 2" των Φαρμάκη και Δαλάκα και η αποψινή μάχη ασυλίας!

Οι Μαχητές επικράτησαν 10-7 των Διασήμων και συνεχίζουν νικηφόρα, παρά το εντυπωσιακό "2 στα 2" της Φαρμάκη και της Δαλάκα. Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου, όπου θα έχουμε μάχη ασυλίας. (VIDEOS)

Στην πρεμιέρα του Survivor 2, οι Μαχητές επικράτησαν με 10-9 των Διασήμων και κέρδισαν μία έτοιμη καλύβα. Στον χθεσινό (22/1) στίβο μάχης, κατάφεραν να διπλασιάσουν τις νίκες τους, αυτή την φορά με 10-7, αφού απέκτησαν σαφώς καλύτερη ψυχολογία και τη δυνατότητα να βρουν τροφή στη θάλασσα, με μάσκα, πέδιλα, αναπνευστήρα και ό,τι άλλο χρειάζεται ένας δύτης.

Πάντως από την ομάδα των Διασήμων, η Όλγα Φαρμάκη, κατάφερε να πάρει δύο νίκες χωρίς ωστόσο η ομάδα της να καταφέρει να φτάσει στη νίκη. Η ίδια όμως ήταν εντυπωσιακή, ίσως και πέραν του αναμενομένου. Η αγωνιστικότητά της ήταν η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς...

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΔΑΛΑΚΑ, ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΝΙΚΗ Ο ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ

Φυσικά, εξαιρετική ήταν για μια ακόμη φορά η πρωταθλήτρια των 400μ. με εμπόδια, Κατερίνα Δαλάκα, η οποία έχει και την υποστήριξη της Stoiximan.gr στις αγωνιστικές της δραστηριότητες. Χθες, σε ένα στίβο μάχης που χρειαζόταν να περάσει και εμπόδια στο ξεκίνημα, έδειξε πτυχές του ταλέντου και πήρε δυο νίκες για την ομάδα των Διασήμων. Πολύ καλός ήταν και ο Μιχάλης Μουρούτσος, χρυσός Ολυμπιονίκης του Ταεκβοντό.

Η ΑΠΟΨΙΝΗ ΜΑΧΗ ΑΣΥΛΙΑΣ

Όσο για το σημερινό (23/1) αγώνισμα, η μάχη θα δοθεί για την πρώτη ασυλία. Θα κάνουν το "3 στα 3" οι Μαχητές ή οι Διάσημοι θα καταφέρουν να επικρατήσουν, στέλνοντας τους αντιπάλους τους στην ψηφοφορία για να επιλέξουν τους πρώτους υποψήφιους προς αποχώρηση; Το σίγουρο είναι πως πέφτουν κορμιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ