MEDIA

Survivor 2: Νέα "καρφιά" από την Kickboxer, Αγγελική Κοκαλίτσα!

Survivor 2: Νέα "καρφιά" από την Kickboxer, Αγγελική Κοκαλίτσα!

Απομονωμένη αισθάνεται η πρωταθλήτρια του Kick boxing και νηπιαγωγός στο επάγγελμα, Αγγελική Κοκαλίτσα, η οποία δεν επικοινωνεί καλά με τους υπόλοιπους Μαχητές. (VIDEO).

Η πρωταθλήτρια του Kick boxing και νηπιαγωγός στο επάγγελμα, Αγγελική Κοκαλίτσα, δεν διάγει και τις καλύτερες στιγμές της στην παραλία των Μαχητών, με αποτέλεσμα να αισθάνεται απομονωμένη και να μην μπορεί να βρει κώδικες επικοινωνίας με τους συμπαίκτες της.

Σε δυο αγώνες της ως τώρα δεν έχει πάρει νίκη, αλλά το παράπονό της είναι πως δεν παίρνει δεύτερη ευκαιρία στον ίδιο στίβο μάχης όπως συμβαίνει με άλλους παίκτες και παίκτριες της ομάδας της. Η ίδια θεωρεί πως αδικείται και το εξέφρασε ανοιχτά...

"Οι συμπαίκτες μου θεωρούν ότι από τη στιγμή που χάνεις στον πρώτο αγώνα, στο δεύτερο πρέπει να μπει κάποιος που έχει κερδίσει ήδη το πρώτο αγώνισμα ή δεν έχει αγωνιστεί. Αλλά παρατήρησα ότι και αθλήτριες είχαν χάσει στον πρώτο αγώνα, έπαιξαν ξανά δεύτερη φορά και έχασαν ξανά.

Αυτό θέλω να το καταλάβουν, ότι δεν σημαίνει το ότι χάνεις τη μία φορά, δεν πρέπει να σου δοθεί η ευκαιρία να ξαναπαίξεις. Το να είσαι καλό αθλητής και το να χάνεις εκεί, δεν λέει κάτι για την καριέρα σου. Είναι απλά ένα παιχνίδι", ανέφερε χαρακτηριστικά η Κοκαλίτσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ