MEDIA

Survivor 2: Μπαίνει στη μάχη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Survivor 2: Μπαίνει στη μάχη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Είσοδος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και ακόμη μίας παίκτριας στο σημερινό (24/1) επεισόδιο του Survivor. Μετά τη διαδικασία ψηφοφορίας το κλίμα στους Διάσημους δεν είναι και τόσο καλό. Δείτε το trailer. (VIDEO)

Στο χθεσινό (23/1) επεισόδιο του Survivor 2 είχαμε μάχη ασυλίας, με τους Μαχητές να επικρατούν σε μια μεγάλη μάχη με 10-9 και να κάνουν το "3 στα 3" στις; αναμετρήσεις με τους Διάσημους.

Μετά τη διαδικασία ψηφοφορίας, όπου υποψήφιοι βγήκαν οι Χατζίδου, Δρυμωνάκος και Παρθένης, το κλίμα στους Διάσημους δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, ενώ και στους Μαχητές φαίνεται να δημιουργούνται ορισμένα προβλήματα μεταξύ των παικτών, με την πρωταθλήτρια του Kick Boxing, Αγγελική Κοκαλίτσα, να μην μπορεί να ενσωματωθεί στην ομάδα της.

Πάντως, σήμερα (24/1) θα δούμε την είσοδο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και ακόμη μία παίκτριας στο παιχνίδι επιβίωσης. Αν μη τι άλλο, αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το πώς θα μπορέσει να ανταποκριθεί η πρώτη στις απαιτήσεις που υπάρχουν στον Άγιο Δομίνικο, τόσο στο κομμάτι της επιβίωσης, όσο και αγωνιστικά!

Δείτε το trailer:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ