MEDIA

Survivor 2: H Δαλάκα τρελάθηκε με την Σπυροπούλου, υποψήφια η Χαλικιά

Survivor 2: H Δαλάκα τρελάθηκε με την Σπυροπούλου, υποψήφια η Χαλικιά

Αγώνισμα ασυλίας είχαμε χθες βράδυ (6/2) στο Survivor 2 και οι Διάσημοι έχασαν από τους Μαχητές με σκορ 10-8. Σε μια στιγμή, η Δαλάκα τρελάθηκε με την Σπυροπούλου. Δείτε και το trailer του αποψινού επεισοδίου, όπου θα έχουμε αποχώρηση. (VIDEOS)

Αγώνισμα ασυλίας είχαμε το βράδυ της Τρίτης (6/2) στο Survivor 2 και οι Διάσημοι έχασαν από τους Μαχητές με σκορ 10-8, με αποτέλεσμα να βγάλουν προτεινόμενους τρεις παίκτες. Ο λόγος για την παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την τραγουδίστρια, Ελένη Χατζίδου και την μπασκετμπολίστρια, Κατερίνα Χαλικιά.

Στο αγώνισμα ασυλίας σε μια στιγμή η Κατερίνα Δαλάκα τρελάθηκε με την Σπυροπούλου, η οποία παίζοντας στο αγώνισμα δύναμης με την Βιργινία, έδειχνε πως θα κερδίσει. Η αντίπαλός της είχε πέσει κάτω, είχε σχεδόν χάσει το κράτημα της λαβής, ωστόσο η Κωνσταντίνα το άφησε πρώτη, χάνοντας τον πόντο. Η Δαλάκα γονάτισε, έσκυψε το κεφάλι και δεν μπορούσε να το πιστέψει!

Στο αποψινό επεισόδιο, όπου θα έχουμε έπαθλο φαγητού, θα υπάρξει και αποχώρηση από την ομάδα των Διασήμων. Δείτε την χθεσινή (6/2) ψηφοφορία, όπου δεύτερος σε ψήφους ήταν ο Γιάννης Δρυμωνάκος, εντούτοις γλίτωσε, αλλά και το σημερινό trailer...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ