MEDIA

Survivor 2: Διάσημη αθλήτρια ακύρωσε τη συμμετοχή της

Survivor 2: Διάσημη αθλήτρια ακύρωσε τη συμμετοχή της

Ανατροπή σημειώθηκε, καθώς διάσημη Ελληνίδα αθλήτρια ακύρωσε τη συμμετοχή της στο Survivor 2 λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων. Διαβάστε ποια είναι αυτή.

Το Survivor 2 θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή, 21 Ιανουαρίου και ο κόσμος των σπορ είναι σίγουρο ότι θα έχει εκπροσώπηση στο ριάλιτι επιβίωσης. Για παράδειγμα, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και του Άρη, Νέρι Καστίγιο θα συμμετάσχει στο Survivor 2, όπως αποκάλυψε στον ΣΚΑΪ η Ντορέττα Παπαδημητρίου την Τετάρτη (3/1).

Στην ίδια εκπομπή αποκαλύφθηκε την Παρασκευή (5/1) και μια μεγάλη ανατροπή. Η Ελληνίδα τενίστρια, Λένα Δανιηλίδου, τελικά ακύρωσε τη συμμετοχή της λόγω αυξημένων αθλητικών υποχρεώσεών της.

"Σας έχω μια ανατροπή. Σας έχω μία παίκτρια που είχε επιλεγεί για την ομάδα των "Διασήμων" και πριν λίγη ώρα είπε ότι δεν μπορεί τελικά να συμμετέχει, διότι έχει αθλητικές υποχρεώσεις, οι οποίες προέκυψαν τώρα και φυσικά οφείλει να τις ακολουθήσει. Η παίκτρια αυτή είναι η γνωστή τενίστρια, Λένα Δανιηλίδου", ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ