MEDIA

Super League στους 103,3, Διαμαντίδης στην Cosmote TV

Super League στους 103,3, Διαμαντίδης στην Cosmote TV
INTIME SPORTS

Ακούστε την έναρξη του δεύτερου γύρου της Super League στον Sport24 Radio 103,3, δείτε στην Cosmote TV τι είπε ο Δημήτρης Διαμαντίδης και παρακολουθήστε τα ματς του Basketball Champions League στα κανάλια Novasports. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Ο δεύτερος γύρος της Super League ξεκινάει στους 103,3!

Άκου την έναρξη του δεύτερου γύρου της Super League στον Sport24 Radio 103,3. Η αρχή γίνεται με την διεξαγωγή της 16ης αγωνιστικής την Τετάρτη (18/01) και την Πέμπτη (19/01).

Super League στους 103,3, Διαμαντίδης στην Cosmote TV


Την Τετάρτη (18/01) είναι ο κύριος όγκος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της 16ης αγωνιστικής της Super League που #paizeidynata στον Sport24 Radio και τους 103,3! Στις 15:00 ο Ατρόμητος φιλοξενεί την Κέρκυρα, ενώ την ίδια ώρα ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί στους “Ζωσιμάδες” τον Πανιώνιο.

Η... σκυτάλη των ζωντανών μεταδόσεων στις 17:15 περνάει σε Ξάνθη, Βέροια και Αγρίνιο. Εκείνη την ώρα η Ξάνθη παίζει στην έδρα της κόντρα στον Ηρακλή, η Βέροια υποδέχεται την Λάρισα και ο Παναιτωλικός την ΑΕΚ. Φινάλε στην πρώτη ημέρα της αγωνιστικής δράσης στην Τρίπολη, εκεί όπου ο Αστέρας στις 19:30 αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Την Πέμπτη (19/01) η 16η αγωνιστική της Super League ολοκληρώνεται με τις αναμετρήσεις, ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός (17:15)και Παναθηναϊκός – Πλατανιάς (19:30). Φυσικά παράλληλα με τους αγώνες μείνε συντονισμένος στον αγαπημένο συο σταθμό, για να ακούσεις τα ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των παιχνιδιών. Sport24 Radio παίζει παντού και πάντα δυνατά....

O Δημήτρης Διαμαντίδης στο «Pick & Roll» της cosmote TV

Η εκπομπή «Pick & Roll» αυτής της Τρίτης (17/1, 20.00, Cosmote Sport 4HD) με τον Βασίλη Σκουντή έχει εξασφαλίσει για τους συνδρομητές της Cosmote TV μία αποκλειστική συνέντευξη που θα συζητηθεί. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μιλά αποκλειστικά στην κάμερα των καναλιών Cosmote Sport, για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. Αναλύει το "ιδιωτεύειν", τους λόγους που τον ώθησαν στο να αποφασίσει ότι η σεζόν 2015-16 ήταν η τελευταία της καριέρας του, πώς περνά πια τις ημέρες του ως οικογενειάρχης, αλλά και με τι ενδιαφέρεται να ασχοληθεί στο μέλλον.

Super League στους 103,3, Διαμαντίδης στην Cosmote TV


Στο «Pick & Roll» θα παρακολουθήσουμε, επίσης, συνέντευξη του Αλέξανδρου Βεζένκοφ. Ο 21χρονος φόργουορντ διευκρινίζει τους λόγους στους οποίους οφείλεται η αγωνιστική άνοδος που διαγράφει φέτος, στην 2η σεζόν του στην Μπαρτσελόνα. Παράλληλα, αναφέρεται στον στόχο της επιλογής του, στο προσεχές NBA draft. Θα παρακολουθήσουμε επίσης το… τρίτο ημίχρονο από τον ημιτελικό Κυπέλλου, μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, ρεπορτάζ από την κοπή της πίτας των Ελλήνων διαιτητών, αλλά από την ανάλογη εκδήλωση που διοργάνωσαν οι παλαίμαχοι του Ιωνικού Νικαίας. Όπως κάθε Τρίτη, ενημερωνόμαστε για όσα συμβαίνουν στο NBA, στην άλλη ακτή του Ατλαντικού, με έμφαση στις εκπληκτικές εμφανίσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η στήλη “Ρετρό Ιστορίες” θα φιλοξενήσει τις μονομαχίες του ΝΒΑ που διεξήχθησαν στο Μέξικο Σίτι, από τις αρχές της δεκαετίας του '90 μέχρι σήμερα.

Οι κορυφαίες διοργανώσεις βόλεϊ αποκλειστικά στην Cosmote TV

Αυτήν την εβδομάδα μέσα από τα κανάλια Cosmote SPORT μπορούμε να παρακολουθήσουμε ζωντανά και αποκλειστικά παιχνίδια από όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις βόλεϊ, από την Τετάρτη 18/1 έως την Κυριακή 29/1.

Την Τετάρτη 18/1, στις 21.00, παρακολουθούμε ζωντανά και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας HD τα ματς Φρίντριχσαφεν-Ζενίτ Καζάν (21.00, Cosmote Sport 6HD) και Περούτζια-Μπελογκόριε Μπέλγκοροντ (21.30, Cosmote Sport 7HD), για την 3η αγωνιστική, της 4ης φάσης του CEV Volleyball Champions League. Το πρώτο ζευγάρι βρίσκεται στις δυο πρώτες θέσεις του τρίτου ομίλου, με τους πρωταθλητές Ρωσίας να είναι αήττητοι στη συγκεκριμένη φάση (2-0). H πρωτοπόρος της γερμανικής λίγκας ακολουθεί με ρεκόρ 1-1 και μοιράζεται τη δεύτερη θέση, με την τουρκική Arkas Izmir. Όσον αφορά στο δεύτερο ζευγάρι, η δευτεραθλήτρια Ιταλίας θα τεθεί αντιμέτωπη με την τρεις φορές κάτοχο του ευρωπαϊκού. Έως τώρα, δεν έχουν υποστεί ήττα στην 4η φάση και ηγούνται του πέμπτου γκρουπ.

Super League στους 103,3, Διαμαντίδης στην Cosmote TV


Την Πέμπτη 19/1, η Cosmote TV μας μεταφέρει στην “PAOK Sports Arena”, όπου ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Νόβι Παζάρ σε επαναληπτικό αγώνα (19.00, Cosmote Sport 6HD). Οι παίκτες του Καλμαζίδη νίκησαν 3-1 στη Σερβία, και πλέον χρειάζονται νίκη, για να προκριθούν. Την ίδια ημέρα, στις 21.30 ξεκινά στο Cosmote Sport 7HD η συνάντηση της πρωταθλήτριας Ευρώπης για το 2015, Ασέκο Ρεζόβια Ρεζόβ με την περυσινή δευτεραθλήτρια και πρώτη στην ιταλική λίγκα, Τσιβιτανόβα, για το δεύτερο όμιλο του CEV Volleyball Champions League.

Η Παρασκευή 20/1 περιλαμβάνει τη συνάντηση Μόντσα-Πάντοβα για την 20η αγωνιστική της ιταλικής λίγκας (SuperLega Unipolsai). Με τους γηπεδούχους αγωνίζεται ο Ιβάν Ράιτς, ο οποίος είχε παίξει στην Ελλάδα με τη φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Αυτή θα είναι και η προθέρμανση για το Final Four του ιταλικού Κυπέλλου (Del Monte Coppa Italia), που θα διεξαχθεί στην Μπολόνια, στις 28-29/1. Στον πρώτο ημιτελικό (Σάββατο 28/1, 16.30, Cosmote Sport 8HD) η Τσιβιτανόβα αντιμετωπίζει την Πιατσέντσα, όπου αγωνίζεται ο Γιώργος Τζιουμάκας. Στο δεύτερο, (Σάββατο 28/1, 19.00, Cosmote Sport 8HD) η Τρεντίνο βρίσκει απέναντί της τη Μόντενα. Το ματς που θα ολοκληρωθεί με απονομή τροπαίου θα γίνει την Κυριακή 29/1 και θα ξεκινήσει στις 18.30, (Cosmote Sport 8HD).

Παράλληλα, στα κανάλια Cosmote Sport μπορούμε να παρακολουθήσουμε και τις εξελίξεις του CEV Champions League γυναικών. Την Τρίτη 24/1, στις 16.00, στο Cosmote Sport 6HD θα δούμε τον αγώνα μεταξύ την ιστορικής Ουραλότσκα, και της πρωταθλήτριας Ευρώπης το 2015, Εξατσίμπασι. Οι ομάδες βρίσκονται μαζί, στη 2η θέση της βαθμολογίας του τέταρτου ομίλου (με ρεκόρ 1-1). Την Τετάρτη 25/1 στις 18.00, επιστρέφουμε για τη “μάχη” της Ντινάμο Μόσχας (με τους περισσότερους τίτλους -11- στο θεσμό) και της κατόχου του CEV Cup, Ντινάμο Κρασνοντάρ (Cosmote Sport 6HD).

Basketball Champions League στα κανάλια Novasports

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova από την Τρίτη 17 Ιανουαρίου έως και τo Σάββατο 21 Ιανουαρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγώνες της 18ης αγωνιστικής της EuroLeague με την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Μπασκόνια, καθώς και τα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής του Basketball Champions League με τους αγώνες του Άρη με τους Φράπορτ Σκαϊλάινερς και του ΠΑΟΚ με την Όλντενμπουργκ. Παράλληλα, θα παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Για το Basketball Champions League μεταδίδονται την Τρίτη στις 19:30 το Νίμπουργκ – Μονακό από Novasports3HD σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή και στις 21:00 το Άρης – Φράπορτ Σκαϊλάινερς από το Novasports2HD σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα. Την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου μεταδίδονται στις 19:00 το ΠΑΟΚ – Όλντενμπουργκ από τα Novasports4HD σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου και στις 21:30 το Στρασβούργο – Τσιμπόνα από το Novasports3HD σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα.

Και πόλο στα κανάλια Novasports

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 17 Ιανουαρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» και την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου τον αγώνα Σπαντάου - Ολυμπιακός για το Len Champions League Ανδρών. Η αρχή, γίνεται την Τρίτη 17 Ιανουαρίου στις 18:00 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» με το Διονύση Στρούμπο, που θα προβληθεί από το Novasports1HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία NovaGO και από το WebTV του Novasports.gr και θα καλύψει όλη την αθλητική δραστηριότητα γύρω από το χώρο του υγρού στίβου. Καλεσμένος θα είναι ο πολίστας του Εθνικού, Γιάννης Μπεριστιάνος.

Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στις 20:30 θα προβληθεί από το Novasports2HD και από την υπηρεσία NovaGO ο αγώνας Σπαντάου - Ολυμπιακός για την 4η αγωνιστική του Len Champions League Ανδρών. Στην περιγραφή θα είναι ο Διονύσης Στρούμπος.

Σε live streaming το Ηλιούπολη-Παναθηναϊκός

Οι μάχες στο φιλέ για την Α1 γυναικών ξεκίνησαν για το 2017 και το σπουδαιότερο παιχνίδι της αγωνιστικής διεξάγεται την Τετάρτη (18/1) στο κλειστό της Ηλιούπολης, όπου ο τοπικός ΓΣΗ θα υποδεχτεί τα κορίτσια του Παναθηναϊκού, δίχως περιθώρια για γκέλα εκατέρωθεν. Το ματς θα μεταδοθεί σε live streaming στις 17:30 από το telesport.gr.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ