MEDIA

Super League σε Sport24 Radio 103,3 και Nova

Super League σε Sport24 Radio 103,3 και Nova
Παναθηναϊκός Αστέρας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η κάλυψη της 29ης αγωνιστικής από τον Sport24 Radio 103,3 κι από τα κανάλια Novasports. Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών στο Eurosport.

Ο Sport24 Radio σε όλα τα γήπεδα της Super League για την 29η αγωνιστική! Την Κυριακή 10 Απριλίου, οι ρεπόρτερ του Sport24 Radio 103,3 βρίσκονται στις επάλξεις από τις 19:00 για την άμεση και έγκυρη μετάδοση των οχτώ αγώνων της Super League. Συντονιστείτε στους 103,3 για να μην χάσετε κανένα γκολ και την τελική αναμέτρηση του πρωταθλήματος.

Με το τέλος των παιχνιδιών, ο Άκης Δημακός αναλαμβάνει δράση και μαζί του σχολιάζουν οι Παντελής Διαμαντόπουλος, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Γιάννης Καραλής, Γιάννης Σερέτης, Βαγγέλης Πρωτόπαπας, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Σταύρος Γεωργακόπουλος, Ευάγγελος Μίχος. Στις 00:00 ο Ηρακλής Αντύπας και ο Κώστας Γκόντζος ανοίγουν τις γραμμές και περιμένουν τους ακροατές για μια μεγάλη βραδιά γεμάτη μπάλα!

Όλοι οι αγώνες της Super League “Παίζουν Δυνατά” στον Sport24 Radio 103,3.

Η τηλεοπτική κάλυψη της αγωνιστικής θα ξεκινήσει από τις 17:30 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα, από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD και την απευθείας μετάδοση των αγώνων, οι οποίοι θα προβληθούν και από τα υπόλοιπα αθλητικά κανάλια της Nova. Συγκεκριμένα οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν τους αγώνες, ΑΕΚ - Πανιώνιος από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ των Μανώλη Βογιατζάκη και Γιώργου Βασιλείου, Παναιτωλικός - Ολυμπιακός από το Novasports 3 σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ των Σπύρου Δημολίτσα και Νίκου Γαβαλά, Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός από το Novasports 4 σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ των Γιώργου Μαρκόπουλου και Νίκου Τζουάννη, ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός από το Novasports 6 σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη και Γιώργου Αργυρόγλου.

Παράλληλα θα παρακολουθήσουν και τις αναμετρήσεις Πανθρακικός - Ηρακλής από το Novasports 7 σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα, ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς από το Novasports 24 HD σε περιγραφή του Ισίδωρού Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Βαγγέλη Πήχα, Βέροια – Skoda Ξάνθη από το Novasports Extra 1 (θέση 291 στον Ηλεκτρονικό Οδηγό Προγράμματος της Nova) σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Διονύση Στρούμπου και ΑΕΛ Καλλονής - Ατρόμητος από το Novasports Extra 2 (θέση 292 στον Ηλεκτρονικό Οδηγό Προγράμματος της Nova) σε περιγραφή Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ του Βασίλη Κωνσταντόπουλου και του Αποστόλη Λάμπου. Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσει εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με το «τρίτο ημίχρονο» και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Οι συνδρομητές Forthnet/Nova για την 28η αγωνιστική θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε live streaming από το Web TV του Novasports.gr, τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς. Σε ζωντανή ηχητική μετάδοση μέσω του Novasports.gr, θα μεταδοθούν οι αγώνες ΑΕΚ – Πανιώνιος, Παναιτωλικός – Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι σε όλους τους φιλάθλους. Οι αγώνες ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς, ΑΕΚ – Πανιώνιος, Παναιτωλικός – Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αρσης Βαρών στο Eurosport

Τα κορυφαία ονόματα της Ευρώπης στην Άρση Βαρών θα είναι συγκεντρωμένα από τις 10 έως τις 16 Απριλίου στο Φέρντε της Νορβηγίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και το Eurosport θα σας μεταφέρει με απ’ ευθείας μεταδόσεις τις προσπάθειές τους. Για τους Ανδρες η συγκεκριμένη θα είναι η 95η διοργάνωση και για τις Γυναίκες η 29η. Από το 1998 οι αγώνες τόσο των Ανδρών όσο και των Γυναικών διεξάγονται παράλληλα στην ίδια πόλη. Οπότε, η φετινή διοργάνωση είναι η 19η κοινή.

Το Eurosport θα καλύψει live τα πρώτα γκρουπ όλων των κατηγοριών αρχής γενομένης από το απόγευμα της Κυριακής (10/04) με τις κατηγορίες των 48 κιλών Γυναικών και 56 κιλών Ανδρών.

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ