MEDIA

Super League σε Novasports και Sport24 Radio

Super League σε Novasports και Sport24 Radio

Η Super League «παίζει μπάλα» και αυτό το… ΣΚΔ και στα κανάλια Novasports αλλά και στον Sport24 Radio 103,3.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας, το τριήμερο Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου – Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, τους 8 αγώνες της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και όλοι θα καλυφθούν ραδιοφωνικά από τον Sport24 Radio 103,3.

Ακούστε τους αγώνες ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιά σε περιγραφή Νίκου Σκούμπου, Πανιώνιος – Βέροια σε περιγραφή Θανάση Βορίση και Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός σε περιγραφή Θανάση Μπακελα. Την Κυριακή περιγράφουν οι Αντώνης Τσακαλέας το ΠΑΟΚ – Ξάνθη, Νίκος Γιαννόπουλος το Ατρόμητος – Αστέρας, Δημήτρης Σωτηρόπουλος το Λεβαδειακός – Κέρκυρα και Γιώργος Καραδήμος το ΑΕΛ – Ολυμπιακός. Και, τη Δευτέρα, ο Βαγγέλης Αρναούτογλου περιγράφει ο ΑΕΚ – Ηρακλής.

Η τηλεοπτική αρχή είναι το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, στις 16:00, με την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς που θα μεταδοθεί από το Novasports2HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου. Στις 18:15 θα ακολουθήσει στο Novasports1HD το παιχνίδι Πανιώνιος - Βέροια. Στην περιγραφή θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης και. Στις 20:30 το Novasports2HD θα προβάλει το παιχνίδι Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου.

H συνέχεια είναι την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και στις 16:00 το Novasports2HD θα δείξει τον αγώνα ΠΑΟΚ - Ξάνθη σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου. Στις 18:15 θα ακολουθήσει στο Novasports2HD ο αγώνας Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη ενώ την ίδια ώρα το Novasports3HD θα προβάλει το παιχνίδι Λεβαδειακός - ΑΟΚ σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου. Στις 20:30 θα ακολουθήσει στο Novasports1HD το παιχνίδι ΑΕΛ - Ολυμπιακός σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη. Τέλος, τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 19:30 θα καλυφθεί από το Novasports1HD ο αγώνας ΑΕΚ - Ηρακλής σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ