MEDIA

Super League play offs σε Sport24 Radio και Nova

Super League play offs σε Sport24 Radio και Nova

Η κάλυψη της πρεμιέρας των play offs, οι σέξι καλεσμένες σε ΑΝΤ1 και Alpha και η προσφυγή των καναλιών στο ΣτΕ. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Σέντρα στα ελληνικά play offs

Από την Τετάρτη 11 Μαΐου οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε High Definition τις συναρπαστικές μάχες του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, και του Πανιωνίου στα Play offs της Super League, με έπαθλο τα εισιτήρια που οδηγούν στα προκριματικά του Champions League και του Europa League. Όλοι οι αγώνες θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr. Η αυλαία των play offs, ανοίγει την Τετάρτη στις 18:15 με την αναμέτρηση Πανιώνιος – Παναθηναϊκός, που θα μεταδοθεί από το Novasports 2 σε περιγραφή Ηλία Βλάχου κα Μιχάλη Κατσαφάδου και στις 20:30 θα ακολουθήσει το ντέρμπι των «δικεφάλων» ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, στο Novasports 1 σε περιγραφή Δημήτρη Κανελλάκη. Μετά το τέλος των αγώνων, στις 22:30 θα ακολουθήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD η εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» με τον Γιάννη Καραλή, στην οποία θα προβληθούν τα στιγμιότυπα από τα δύο παιχνίδια και όλο το ρεπορτάζ.

Super League play offs σε Sport24 Radio και Nova


Play offs και στον Sport24 Radio 103,3, φυσικά! Το Πανιώνιος – Παναθηναϊκός σπικάρει ο Λευτέρης Αμπατζής και στο ρεπορτάζ θα είναι ο Μπάμπης Τσιμπίδας ενώ το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ περιγράφουν οι Αντώνης Τσακαλέας και Σάββας Τζιομπάνογλου.

Η μετάδοση του ΠΑΟΚ–ΑΕΚ σε όλο τον κόσμο

Η αναμέτρηση στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στην Αλβανία μεταδίδεται από το Novasports 1, στη Βουλγαρία από το Diema Sport, και πλέον οι εντός έδρας αναμετρήσεις του «δικεφάλου» θα είναι διαθέσιμες και από το Sport5στο Ισραήλ. Παράλληλα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος διατηρεί τα δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων του στις χώρες του εξωτερικού (πλην Κύπρου και Αλβανίας), έχει ετοιμάσει δική του παραγωγή προκειμένου η εικόνα από τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ να είναι διαθέσιμη και σε όλες τις υπόλοιπες χώρες του πλανήτη μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Laola1.tv.

Αρης - Παναθηναϊκός στα κανάλια Novasports

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τετάρτη στις 19:00, θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports 3 τον 4ο αγώνα της σειράς Άρης - Παναθηναϊκός για την ημιτελική φάση των play offs της Basket League. Η αναμέτρηση θα προβληθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, αλλά και ηχητικά από το Novasports.gr. Οι φίλοι του μπάσκετ του μπουν στο κλίμα του αγώνα από τις 18:30 με το pre game σε παρουσίαση του Γιάννη Πάγκου που θα προβληθεί στο Novasports 3 και στο Web TV του Novasports.gr. Στις 19:00 θα ακολουθήσει επίσης στο Novasports 3 η αναμέτρηση σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου, σχόλιο του προπονητή Κώστα Μέξα και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα προβληθεί το «τρίτο ημίχρονο» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Νέα Διοικούσα Επιτροπή στον IAB Hellas

Super League play offs σε Sport24 Radio και Nova


Nέα Διοικούσα Επιτροπή διαθέτει πλέον ο ΙAB Hellas μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού. Η νέα Διοικούσα Επιτροπή, που αναμένεται τις επόμενες ημέρες να συγκροτηθεί σε σώμα, αποτελείται από τους Φραγκίσκο Μονογυιό (24Media- 37 ψήφοι), Σπύρο Παπαγεωργίου (Αdweb-37 ψήφοι), Γιάννη Καποδίστρια (Liquid Media-37 ψήφοι), Γιώργο Ζαλοκώστα (Unilever-35), Κώστα Πάικο (Eurobank-33), Στάθη Βωβό (Elpedison-33), Νάσο Ευσταθιάδη (Mindshare-35), Κωνσταντίνο Καμάρα (Αtcom-31) και Νικόλα Χατζή (Webjar-30). Αναλυτικά...

Τα κανάλια προσέφυγαν στο ΣτΕ

Η μάχη για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας μεταφέρθηκε στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας η οποία καλείται να δώσει λύση, καθώς εκεί έχουν προσφύγει όλοι οι μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί, η Ενωση Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών και μια κυπριακή τηλεοπτική εταιρεία. Μάλιστα ο πρόεδρος του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου Νικόλαος Σακελλαρίου έχει ήδη προσδιορίσει ότι η συζήτηση της πρώτης αίτησης θα γίνει σύντομα και ειδικότερα, το πρώτο πενθήμερο του επόμενου μήνα με εισηγητή τον σύμβουλο Επικρατείας Ηλία Μάζο, ενώ η έκδοση της σχετικής απόφασης αναμένεται μέσα στον ερχόμενο Ιούνιο.

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί ζητούν να ακυρωθεί το όλο νομοθετικό πλαίσιο της κυβέρνησης στον τομέα της χορήγησης των αδειών, ζητούν ακόμη να εκδοθεί προσωρινή διαταγή του κ. Σακελλαρίου που να παγώνει άμεσα τη διαγωνιστική διαδικασία, αλλά και να εκδοθεί στη συνέχεια απόφαση που να αναστέλλει τις σχετικές υπουργικές αποφάσεις μέχρι να εκδοθεί οριστική απόφαση επί της κυρίας προσφυγής που έχουν καταθέσει.

Πού χάθηκε το Ελενάκι;

Super League play offs σε Sport24 Radio και Nova
THOMAS CHRISOHOIDIS


Την Τετάρτη 11 Μαΐου, στο «Τhe 2night Show», η Έλενα Παπαβασιλείου συναντά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ανοίγει την καρδιά της και μας εξηγεί γιατί τόσα χρόνια ένιωθε σαν «το παιδί της τηλεόρασης» και όχι σαν «την γυναίκα της τηλεόρασης». Αποκαλύπτει ότι για μεγάλο διάστημα «αυτομαστιγωνόταν» για οτιδήποτε της συνέβαινε και μιλάει ανοιχτά για τον περιβόητο τηλεοπτικό καυγά της με τη Δέσποινα Καμπούρη. Aπό το πλατό θα περάσουν επίσης ο Βασίλης Τερλέγκας, η Μαρία Μπεκατώρου και η Βασιλική Νταντά.

Πού χάθηκε η Δημητρούλα;

Super League play offs σε Sport24 Radio και Nova


Ο Πέτρος Κωστόπουλος πυροδοτεί τη late night ζώνη του Alpha την Τετάρτη, στις 23:00 με την εκπομπή «Βράδυ». Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανεβάζει τον υδράργυρο στο κόκκινο, μοιράζεται πράγματα για την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτει τη νέα της επαγγελματική δραστηριότητα ενώ μέσα από εκπλήξεις – δοκιμασίες αποδεικνύει τις δυνατότητες της στην τέχνη του τζούντο. Aπό το πλατό θα περάσουν επίσης ο Κώστας Μπακογιάννης, ο Βασίλης Λεβέντης και ο Αντώνης Βλοντάκης.

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ