MEDIA

Σύμφωνο Συνεργασίας Forthnet και ZTE

Σύμφωνο Συνεργασίας Forthnet και ZTE

Το σύμφωνο υπεγράφη σήμερα κατά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα, στο κέντρο Ερευνών και Ανάπτυξης της ΖΤΕ στη Σαγκάη.

Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην Κίνα, υπεγράφη Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ της Forthnet και της ΖΤΕ, προκειμένου να καταρτιστεί επιχειρηματικό σχέδιο για την από κοινού χρηματοδότηση και ανάπτυξη δικτύων νέας γενιάς στη χώρα μας.

Το Σύμφωνο Συνεργασίας υπεγράφη σήμερα, Τετάρτη 6 Ιουλίου, κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού, κ. Αλέξη Τσίπρα, στο κέντρο Ερευνών και Ανάπτυξης της ΖΤΕ στη Σαγκάη, μεταξύ του Διευθύνοντος Συμβούλου της Forthnet, κ. Πάνου Παπαδόπουλου, και του κ. Deng Chao, Διευθύνοντος Συμβούλου της ΖΤΕ Ελλάδος.

H ZTE αποτελεί παγκοσμίως μία από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες τηλεπικοινωνιακών συστημάτων, κινητών συσκευών και ολοκληρωμένων λύσεων για εταιρείες παροχής υπηρεσιών, οργανισμούς, επιχειρήσεις αλλά και μεμονωμένους καταναλωτές τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Σε αυτήν την νέα εποχή η ΖΤΕ έχοντας ως βασική προτεραιότητα την τεχνολογική περιοχή ονόματι M-ICT και βάσει της στρατηγικής της δεσμεύεται να παρέχει στους πελάτες ολοκληρωμένες λύσεις (end-to-end solutions) προάγωντας ταυτόχρονα την καινοτομία, την αριστεία αλλά και την συνεργασία στους τομείς της Τεχνολογίας εν γένει, των Τηλεπικοινωνιών αλλά και Πληροφοριακών Συστημάτων ως αποτέλεσμα σύγκλισης.

Η ΖΤΕ ούσα εισηγμένη στα χρηματιστήρια του Hong Kong και του Shenzhen (κωδικός Η μετοχικού αποθέματος: 0763.HK / κωδικός Α μετοχικού αποθέματος: 000063.SZ), διαθέτει προϊόντα και υπηρεσίες της σε περισσότερες από 500 επιχειρήσεις και οργανισμούς που διασπείρονται γεωγραφικά σε περίπου 160 χώρες. Η ZTE δεσμεύει το 10 τοις εκατό των ετήσιων εσόδων της στην έρευνα και την ανάπτυξη και καταλαμβάνει ηγετική θέση σε ό,τι αφόρα των καθορισμό τηλεπικοινωνιακών προτύπων (standards) σε συνεργασία με τους εκάστοτε τηλεπικοινωνιακούς διεθνείς οργανισμούς. Επιπροσθέτως η στρατηγική της ZTE δεσμεύεται απαρέγκλιτα προς το πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης ουσιαστικά αλλά και τυπικά ως μέλος του Οικουμενικού Συμφώνου του ΟΗΕ.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ