MEDIA

Σύλληψη Μαυρίκου, "σεντόνι" στον ΟΤΕ και... Μενεγάκη

Σύλληψη Μαυρίκου, "σεντόνι" στον ΟΤΕ και... Μενεγάκη

Ολη η μιντιακή επικαιρότητα της ημέρας με την υπογραφή του Mediaρχη του Sport24.gr, Νίκου Μποζιονέλου.

Συνέλαβαν τον εκδότη της «Ακρόπολης»

Σε σύλληψη του εκδότης της εφημερίδας "Ακρόπολη", Παναγιώτη Μαυρίκου καθώς και δύο ακόμη δημοσιογράφων, προχώρησε το τμήμα δίωξης εκβιαστών της Ασφάλειας. Πρόκειται για τους δημοσιογράφους Χ. Φράγκου και Π. Μουσά. Οι συλλήψεις έγιναν για εκβιασμούς σε βάρος ΔΕΚΟ, τραπεζών και επιχειρήσεων. Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για την εξάρθρωση κυκλώματος εκβιαστών είναι σε εξέλιξη, ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις. Αναλυτικά στο news247.gr .

Champions League μόνο στον ΟΤΕ

Σύλληψη Μαυρίκου, "σεντόνι" στον ΟΤΕ και... Μενεγάκη


Το Champions League συνεχίζεται Τρίτη και Τετάρτη με τέσσερις σπουδαίες αναμετρήσεις, όλες αυτή τη φορά μόνο από τα αθλητικά κανάλια του OTE TV. Την Τρίτη από το OTE Sport 1 μεταδίδεται στις 21:45 το Αρσεναλ - Μπαρτσελόνα σε περιγραφή του απεσταλμένου στο Λονδίνο για το κανάλι, Χρήστου Σωτηρακόπουλου ενώ από το OTE Sport 2, την ίδια ώρα, θα μεταδοθεί το Γιουβέντους - Μπάγερν Μονάχου σε περιγραφή του (επίσης) απεσταλμένου στο Τορίνο, Σωτήρη Κωσταβάρα. Την Τετάρτη το OTE Sport 1 μεταδίδει το Ντινάμο Κιέβου - Μάντσεστερ Σίτι σε περιγραφή Στέφανου Αβραμίδη και το OTE Sport 2 (αμφότερα στις 21:45) το PSV Αϊντχόφεν - Ατλέτικο Μαδρίτης σε περιγραφή Πέτρου Δριτσάκου.

Τούτη την εβδομάδα η ΕΡΤ δεν δείχνει κάποιο ματς διότι μετέδωσε ήδη αυτό που δικαιούται, βάσει πακέτου, την προηγούμενη εβδομάδα

Πόλο και βόλεϊ στη Nova

Αύριο, Τρίτη στις 18:15 θα μεταδοθεί από το Novasports 1 η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» με το Διονύση Στρούμπο, στην οποία καλεσμένος θα είναι ο ο διεθνής πολίστας του Ολυμπιακού, Κυριάκος Ποντικέας. Ο άσος των "ερυθρόλευκων" θα αναφερθεί στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο και στη "μάχη" του τίτλου, στην προσπάθεια του Ολυμπιακού για διάκριση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ θα μιλήσει και για την Εθνική. Συνάμα στην εκπομπή «Στο Φιλέ» επίσης αύριο, Τρίτη, στις 19:00 στο Novasports 1 με τον Παντελή Λώλη καλεσμένοι θα είναι οι άσοι του Ολυμπιακού, Μενέλαος Κοκκινάκης και Κώστας Ταμπουρατζής. Οι δύο παίκτες θα μιλήσουν για την κατάκτηση του 5ου League Cup «Νίκος Σαμαράς» με ανατροπή στον τελικό απέναντι στον ΠΑΟΚ, θα αναφερθούν στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Volley League Πάμε Στοίχημα, αλλά στους προσωπικούς τους στόχους.

Προσφυγικό, ιστορία τηλεόρασης και αναμνήσεις σεισμού…

Δύο μεγάλα θέματα ανοίγουν οι «Ιστορίες», με τον Αλέξη Παπαχελά, τη Σία Κοσιώνη και τον Παύλο Τσίμα την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου στις 23.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Η συγκλονιστική ιστορία των ασυνόδευτων παιδιών του πολέμου και της προσφυγικής κρίσης: Η Σία Κοσιώνη συναντά τέσσερα παιδιά από τη Συρία, το Αφγανιστάν και το Ιράκ, που έφθασαν μόνα, μέσα από το μεγάλο καραβάνι των προσφύγων, στην Ελλάδα. Η σκληρή ιστορία του ταξιδιού προς την Ευρώπη, βίντεο-ντοκουμέντα από το τη μακρά πορεία με τους δουλέμπορους στην έρημο, ο σκοτεινός κόσμος του trafficking και της εμπορίας ανήλικων προσφύγων.

Σύλληψη Μαυρίκου, "σεντόνι" στον ΟΤΕ και... Μενεγάκη


Επίσης ο Παύλος Τσίμας παρουσιάζει ένα μεγάλο αφιέρωμα για τα 50 χρόνια της ελληνικής τηλεόρασης. 23 Φεβρουαρίου 1966 – 23 Φεβρουαρίου 2016: Από την πρώτη εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης έως τα ιδιωτικά κανάλια και το σημερινό τηλεοπτικό τοπίο. Τα πρόσωπα, οι μεγάλοι σταθμοί, οι μεγάλες προκλήσεις, μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών τους.

Επίσης αύριο, Τρίτη στις 23:45 στον Alpha γίνεται… «Αυτοψία» στρατόπεδο Καποτά. Πέρασαν 17 χρόνια από τον φονικό σεισμό της Αθήνας και στον χώρο φιλοξενίας, δίπλα στο στρατόπεδο Καποτά, συνεχίζουν να ζουν, σε εκατοντάδες λυόμενα, 5.000 άνθρωποι εκ των οποίων ελάχιστοι είναι σεισμόπληκτοι. Ο Αντώνης Σρόιτερ και η εκπομπή «Αυτοψία» βρέθηκαν στον καταυλισμό και αποτύπωσαν εικόνες, οι οποίες παραπέμπουν στις φαβέλες της Βραζιλίας, όπως υποστηρίζουν αρκετοί από τους «ένοικους» των λυόμενων.

Σύλληψη Μαυρίκου, "σεντόνι" στον ΟΤΕ και... Μενεγάκη


Η κάμερα της εκπομπής εντόπισε πολυτελή αυτοκίνητα χιλιάδων ευρώ, ανάμεσα από τα λυόμενα και τα σπίτια με τους τσίγκους, ενώ κατέγραψε καταγγελίες για όπλα, ναρκωτικά και πορνεία. Τα στόματα που μιλούν είναι λίγα αφού ο νόμος της σιωπής έχει κάνει τους περισσότερους να ακούν, να βλέπουν, και να σιωπούν….

Τέλος, η στην εκπομπή «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου στις 00.05, στο MEGA συζητούν για την τηλεόραση, τις εφημερίδες, το ραδιόφωνο, και διαδίκτυο: απειλούν ή απειλούνται; Καλεσμένοι είναι ο πρώην υπουργός, βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Ανδρέας Λοβέρδος, ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, ο ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης, ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος («Τα Νέα»), ο αντιπεριφερειάρχης (Βορείου Τομέα) Αθηνών και δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος και ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Γιάννης Δρόσος. Σχολιάζουν οι δημοσιογράφοι Χρήστος Ράπτης και Τάσος Παππάς.

Μενεγάκη έως το 2020

Σύλληψη Μαυρίκου, "σεντόνι" στον ΟΤΕ και... Μενεγάκη


Ο Alpha ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη, για τέσσερα ακόμη χρόνια.: «Όταν είσαι διαχρονικά στην πρώτη θέση των επιλογών του κοινού, η λέξη “ανανέωση” έχει διπλή σημασία. Η Ελένη Μενεγάκη ανανεώνει το συμβόλαιό της με τον ALPHA. Η Ελένη Μενεγάκη ανανεώνει τη σχέση της με το κοινό, διατηρώντας πάντα εκείνα τα αυθεντικά στοιχεία που δεν την έκαναν ποτέ “άνθρωπο της τηλεόρασης”, αλλά φίλη που διαλέγουμε για καθημερινή παρέα» ανέφερε το δελτίο Τύπου…

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ