MEDIA

Στον τελικό χωρίς "αγώνα" η Γιάννα Τερζή

Στον τελικό χωρίς "αγώνα" η Γιάννα Τερζή

Πώς η Γιάννα Τερζή θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision χωρίς αντίπαλο; Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Είστε να… ποδοσφαιροποιήσουμε την Eurovision; Διότι, έτσι θα καταλάβεις, αναγνώστη του Sport24.gr, πώς η Γιάννα Τερζή πάει… Λισσαβώνα. Ναι, εκεί που σηκώσαμε το Euro (τυχαίο; Δεν νομίζω).

Προ μηνών, λοιπόν, η ΕΡΤ ανακοίνωσε ότι και φέτος θα κάνει ελληνικό τελικό για την ανάδειξη της συμμετοχής της χώρας μας στον 63o Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Απεστάλησαν στο Ραδιομέγαρο συνολικά 20 τραγούδια από 14 δισκογραφικές για την αξιολόγησή τους. H διοίκηση συνέστησε «Καλλιτεχνική και Οργανωτική Επιτροπή» (σ.σ. διότι #Ελλάδα_είσαι, αν δεν κάνουμε επιτροπές, δεν ζούμε) από εργαζόμενους της εταιρίας και επέλεξε τα εξής:

– «Μην ξεχνάς τον ήλιο» με την Αρετή Κετιμέ, της Spicy Music

– «Από τη Θράκη ως την Κρήτη» με τους Χοροσταλίτες, της Spider Music

– «Το όνειρό μου» με τη Γιάννα Τερζή, της Panic Entertainment Group

Οι τρεις δισκογραφικές εταιρίες προσεκλήθησαν σε κατ’ ιδίαν και κοινές συναντήσεις με τη διοίκηση της ΕΡΤ, προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι όροι ιδιωτικού συμφωνητικού για τη συμμετοχή των καλλιτεχνών τους στον τελικό. Μεταξύ άλλων έπρεπε και κάθε δισκογραφική να καταθέσει εγγυητική επιστολή ύψους 20.000 ευρώ και αποφασίστηκε η διεξαγωγή του ελληνικού τελικού για τις 22 Φεβρουαρίου.

Στον τελικό χωρίς "αγώνα" η Γιάννα Τερζή
KOUMIANOS KOSMAS

Ωστόσο η διορία εξέπνευσε και τα ζητούμενα από προαναφερόμενο συμφωνητικό εκπληρώθηκαν μόνο από την εταιρία Panik Entertainment Group. Συνεπώς, ούτε Χοροσταλίτες, ούτε Αρετή Κατιμέ, η Γιάννα Τερζή πέρασε στον τελικό… μπάι, που λέμε. Χωρίς αγώνα, με το εξής τραγουδάκι θα εμφανιστεί η Ελλάδα στη Λισσαβώνα, 8 με 12 του Μάη.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ