MEDIA

Στον ημιτελικό του Survivor ο Αγγελόπουλος!

Στον ημιτελικό του Survivor ο Αγγελόπουλος!

Μετά τον Μάριο Ιωαννίδη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος κέρδισε απευθείας το εισιτήριο για τον ημιτελικό του Survivor στο τελευταίο αγώνισμα του παιχνιδιού.

Ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό κομμάτι του Survivor με μεγάλο νικητή τον Γιώργο Αγγελόπουλο που πέρασε στον ημιτελικό, εκεί όπου ήδη βρίσκεται ο Μάριος Ιωαννίδης.

Οι τέσσερις παίκτες που διεκδίκησαν το πολύτιμο κολιέ της ασυλίας- μαζί με ένα ταξίδι για Κούβα- ξεκίνησαν με έξι ζωές ο καθένας, με τον Βασάλο να τις χάνει πρώτος και να ακολουθεί ο Σπαλιάρας. Οι Αγγελόπουλος και Αναγνωστόπουλος έμειναν στο τέλος να παλεύουν για τη δεύτερη ασυλία, έχοντας από τρεις ζωές ο καθένας.

Στον ημιτελικό του Survivor ο Αγγελόπουλος!

Τελικά ο Ντάνος έμεινε "ζωντανός" με δύο ζωές, μηδενίζοντας αυτές του Κώστα. Έτσι κέρδισε απευθείας το εισιτήριο για τον ημιτελικό του Survivor, την ώρα που ένας εκ των Βασάλου, Σπαλιάρα και Αναγνωστόπουλου, θα αποχωρήσει με βάση την 24ωρη ψηφοφορία.

Οι δύο από αυτή την τριάδα που θα μείνουν στο παιχνίδι θα τεθούν σε νέα ψηφοφορία, με τον νικητή να συναντά στον ημιτελικό τους Μάριο και Ντάνο. Εκεί, σε νέα ψηφοφορία θα μείνουν οι δύο παίκτες του τελικού όπου το κοινό θα επιλέξει τον νικητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ