MEDIA

Στον αέρα η τέταρτη άδεια;

Στον αέρα η τέταρτη άδεια;

Η περιβόητη διαδικασία της δημοπρασίας των 4 τηλεοπτικών αδειών… σκοντάφτει, προτού καν αποφανθεί για τη νομιμότητά της το Συμβούλιο της Επικρατείας! Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Εκτός κούρσας οδηγείται ο Χρήστος Καλογρίτσας ελέω της απόφασης της Τράπεζας της Ελλάδος να… κόψει το Δ.Σ. της Τράπεζας Αττικής! Ο Καλογρίτσας έχει όλες τις εγγυήσεις του σε αυτήν την τράπεζα και αν δεν βρεθεί άλλος να τον «επενδύσει» ή να εγγυηθεί γι’ αυτόν, θα βγει πρόωρα εκτός κούρσας!

Συνάμα, το πόθεν έσχες του Καλογρίτσα εμφανίζεται (από τα δελτία των Alpha και Star) διάτρητο.

Σύμφωνα με τον Alpha και το Star, ο επιχειρηματίας Καλογρίτσας πρόκειται να καλύψει το ποσό για την αγορά της τηλεοπτικής άδειας (52,6 εκατ. ευρώ) μέσω τραπέζης με εγγύηση ένα αγροτεμάχιο-βοσκοτόπι στην Ιθάκη το οποίο όμως εμφανίζεται να ανήκει σε άλλον. Το βοσκοτόπι έχει έκταση 5 στρεμμάτων και βρίσκεται στην Περαχώρη Ιθάκης, ωστόσο ανήκει σε φίλο του. Ενα μέρος του εν λόγω οικοπέδου μάλιστα διεκδικεί και ο Δήμος. Η εκτιμώμενη αξία της συγκεκριμένης έκτασης ανέρχεται σε 100 εκατ. ευρώ, με τιμές που ίσχυαν το 2011, κάτι που σημαίνει ότι στη διάρκεια αυτών των χρόνων της κρίσης, η αξία του θα είναι σαφώς χαμηλότερη από την προ 5ετίας εκτίμηση που είχε γίνει.

Σύμφωνα με το Star η δήλωση Καλογρίτσα δεν καλύπτει ούτε το «πόθεν», ούτε το «έσχες». Στο κανάλι φιλοξενήθηκε και δήλωση ειδικού εμπειρογνώμονα, σύμφωνα με την οποία δεν θα μπορούσε να γίνει έλεγχος των δηλώσεων πόθεν έσχες των προσωρινών υπερθεματιστών μέσα σε δυο μέρες.

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ