MEDIA

"Στο Ρυθμό των Ντέρμπι" με Λίβερπουλ-Έβερτον και Μαν. Γιουνάιτεντ - Μαν. Σίτι

"Στο Ρυθμό των Ντέρμπι" με Λίβερπουλ-Έβερτον και Μαν. Γιουνάιτεντ - Μαν. Σίτι
PA WIRE

Η 16η αγωνιστική της Premier League είναι σε εξέλιξη και τα ματς Λίβερπουλ-Έβερτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι συγκεντρώνουν τα βλέμματα των φιλάθλων.

Η 16η αγωνιστική της Premier League είναι σε εξέλιξη και τα ματς Λίβερπουλ-Έβερτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι συγκεντρώνουν τα βλέμματα των φιλάθλων. Οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν την ευκαιρία να τα παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD την Κυριακή 10/12, στις 16.15 και 18.30, αντίστοιχα (COSMOTE SPORT 1HD).

Η εκπομπή «Στο Ρυθμό των Ντέρμπι», θα είναι στις οθόνες μας από τις 15.00 (COSMOTE SPORT 1HD), για να μας παρουσιάσει το πλήρες ρεπορτάζ πριν την έναρξη του Λίβερπουλ-Έβερτον, τις ενδεκάδες, συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών των δύο ομάδων, αλλά και ξεχωριστά θέματα.

Με την ολοκλήρωση του αγώνα, θα επιστρέψουμε στο στούντιο της εκπομπής και θα επικεντρωθούμε στο ντέρμπι του Μάντσεστερ (18.15). Για πρώτη φορά έπειτα από χρόνια, το παιχνίδι αυτό, αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στη διεκδίκηση του τίτλου, με τη Σίτι του Γκουαρδιόλα να έχει το προβάδισμα, απέναντι στην ομάδα του Μουρίνιο.

Όπως κάθε Κυριακή, στις 22.30 θα συντονιστούμε με την εκπομπή “SportShow” (COSMOTE SPORT 3HD), για να παρακολουθήσουμε τις καλύτερες στιγμές από τα ματς όλων των κορυφαίων πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου που παρακολουθήσαμε αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ