MEDIA

Στην Cosmote TV το ματς της Εθνικής του 2004 με την Ίντερ

Στην Cosmote TV το ματς της Εθνικής του 2004 με την Ίντερ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η χρυσή Εθνική του Euro 2004 αντιμετωπίζει την επίλεκτη ομάδα της Ίντερ, σε έναν φιλικό αγώνα αποκλειστικά στο Cosmote Sport 1HD.

Tα κανάλια Cosmote Sport εξασφάλισαν για τους συνδρομητές τους μια μοναδική ποδοσφαιρική συνάντηση. Η Εθνική, που έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης στο Euro 2004, θα αντιμετωπίσει στο Παγκρήτιο την Ιντερ στην οποία θα αγωνίζονται παίκτες που φόρεσαν την φανέλα της ομάδας όταν το 2010 κατέκτησε το Champions League αλλά και παίκτες που έχουν συνδέσει το όνομα τους με τον ιστορικό σύλλογο του Μιλάνου.

Ο αγώνας, που θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, θα προβληθεί την Τετάρτη 7 Ιουνίου, στις 20.30, ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD στην Cosmote TV, στο κανάλι Cosmote Sport 1HD.

Ο Οτο Ρεχάγκελ θα καθίσει και πάλι στον πάγκο της αρμάδας του 2004, για να κοουτσάρει τους Ζαγοράκη, Καραγκούνη, Νικοπολίδη, Δέλλα, Μπασινά, εναντίον των Χαβιέρ Ζανέτι, Σεμπάστιαν Φράι, Μοχάμεντ Καλόν, Φραντσέσκο Τόλντο, Κριστιάν Κίβου και των άλλων, παγκοσμίου φήμης, μελών της Ίντερ.

Τα έσοδα από αυτή τη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, θα διατεθούν στο ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ και σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της Κρήτης.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

E-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

Photo credits: eurokinissi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ