MEDIA

Στην COSMOTE TV οι επαναληπτικοί Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ - ΠΑΟΚ / EUROPA LEAGUE / OLIMPIK DONETSK - PAOK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ - ΠΑΟΚ / EUROPA LEAGUE / OLIMPIK DONETSK - PAOK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Οι επαναληπτικοί αγώνες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στο UEFA Europa League με την Γκαμπάλα και την Ολίμπικ αντίστοιχα αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Οι επαναληπτικοί αγώνες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ για το UEFA Europa League, απέναντι στην Γκαμπάλα και την Ολιμπίκ Ντόνετσκ αντίστοιχα, έρχονται την Πέμπτη 3/8, ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD στην COSMOTE TV.

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στο Αζερμπαϊτζάν για να αντιμετωπίσει την Γκαμπάλα, με στόχο να υπερασπιστεί το 1-0 της Λεωφόρου. H COSMOTE TV θα βρίσκεται στο Μπακού με διπλή αποστολή για να μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες από την κρίσιμη αναμέτρηση. Την περιγραφή θα κάνει ο Πάνος Βόγλης και το ρεπορτάζ θα καλύψει ο Αποστόλης Πάνος. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20.00, στο COSMOTE SPORT 2HD.

Την ίδια μέρα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο γήπεδο της Τούμπας, την Ολιμπίκ Ντόνετσκ, με στόχο να οδηγήσει σε πρόκριση την ισοπαλία 1-1 του αγώνα στο Κίεβο. Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 21.00 (COSMOTE SPORT 1HD) και την περιγραφή θα κάνει ο Μιχάλης Τσόχος, ενώ στο ρεπορτάζ θα βρίσκονται οι Μιχάλης Μελισσίδης, Κώστας Γκουντούλας, Πάρης Τσελεπίδης και Γιώργος Σόμπολος.

Οι συνδρομητές της COSMOTE TV μπορούν να συντονιστούν από τις 20.00 στο COSMOTE SPORT 1HD για την pre-game εκπομπή της αναμέτρησης, με καλεσμένο τον Νίκο Καραγεωργίου, ο οποίος θα σκιαγραφήσει τους δύο αντιπάλους και θα αναλύσει τα πλάνα των δύο προπονητών.

Με το τέλος του αγώνα το ρεπορτάζ θα συνεχιστεί ζωντανά στο ίδιο κανάλι με το post-game της αναμέτρησης, εκεί όπου θα προβληθούν ζωντανά όλες οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ