MEDIA

Στη Nova το Γκόριτσα - Πανιώνιος

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÃÊÏÑÉÔÓÁ / EUROPA LEAGUE / PANIONIOS - GORICA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
Πανιώνιος, Οικονόμου EUROKINISSI SPORTS

Ευχάριστη εξέλιξη για τους φίλους του Πανιωνίου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr, την αναμέτρηση των "κυανέρυθρων" με τη Γκόριτσα θα δείξει η Nova. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει την Πέμπτη (20/7, 21.45) τη Γκόριτσα, στη Σλοβενία. Είναι το δεύτερο παιχνίδι του β' προκριματικού γύρου του Europa League, ενώ υπενθυμίζεται ότι το πρώτο που έγινε στη Νέα Σμύρνη κατακτήθηκε από την ομάδα της Πλατείας με 2-0.

Εκείνο το ματς δεν είχε τηλεοπτική κάλυψη. Ο Πανιώνιος συνεργάστηκε με εταιρεία που μετέδωσε μέσω live streaming την αναμέτρηση. Αντίθετα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr, για τη ρεβάνς στη Σλοβενία προέκυψε συμφωνία με το συνδρομητικό κανάλι.

Το Nova 3 θα δείξει τον αγώνα, μια ευχάριστη εξέλιξη για τους φίλους του Πανιωνίου που δεν θα ταξιδέψουν στη χώρα των Βαλκανίων για το ευρωπαϊκό ματς της ομάδας τους.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λίγο αργότερα η Nova επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ, ενημερώνοντας: "Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Novasports3HD ,την υπηρεσία Nova Go καθώς και σε ηχητική μετάδοση από το WEB TV του novasports.gr".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ