MEDIA

Στα παρκέ της EuroLeague Sport24 Radio, Nova και ΕΡΤ

Στα παρκέ της EuroLeague Sport24 Radio, Nova και ΕΡΤ
EUROKINISSI

Μακάμπι - Ολυμπιακός, Νταρουσάφακα - Παναθηναϊκός και άλλα οκτώ ματς. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Ο Sport24 Radio 103,3 ταξιδεύει στα παρκέ της EuroLeague για να ακολουθήσει τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό Superfoods, Live μεταδόσεις, ρεπορτάζ και σχόλιο σε ένα διήμερο (02-03/03) γεμάτο... μπάσκετ με την διεξαγωγή της 24ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Η αρχή γίνεται το βράδυ της Πέμπτης (02/03, 21:05) με τον Ολυμπιακό, να δοκιμάζεται στην έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Από το Ισραήλ μεταδίδει ο Γιάννης Λαμπίρης. Με την λήξη του αγώνα σχολιάζει ο Γιώργος Συρίγος.

Την Παρασκευή (03/03, 19:15) ο Παναθηναϊκός Superfoods αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Νταρουσάφακα και από την Τουρκία για τον Sport24 Radio μεταδίδει ο Γιώργος Οικονόμου. Το πρώτο σχόλιο κάνει ο Γιώργος Συρίγος. Στις 23:00 η νύχτα βάφεται... πορτοκαλί, καθώς Μάνος Μίχαλος και Στέφανος Τριαντάφυλλος αναλύουν όλη τη δράση από τα παρκέ της Ευρώπης, η ομάδα μπάσκετ του σταθμού μεταφέρει όλα τα ρεπορτάζ, ενώ το σχόλιο απλώνεται στους 103,3! Sport24 Radio παίζει παντού και πάντα δυνατά...

Τηλεοπτικά, όπως κάθε εβδομάδα, τα επτά από τα οκτώ ματς μεταδίδονται από τη Nova και το ένα από την ΕΡΤ. Η δημόσια τηλεόραση θα δείξει την Παρασκευή στις 19:15 από την ΕΡΤ2 το Νταρουσάφακα – Παναθηναϊκός σε περιγραφή Δημήτρη Χατζηγεωργίου.

Από τα κανάλια Novasports μεταδίδονται αύριο, Πέμπτη στις 19:00 το Ζαλγκίρις – Φενερμπαχτσέ από το Novasports5HD σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή, στις 19:45 το Γαλατασαράι – Ρεάλ Μαδρίτης από το Novasports4HD σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα, στις 20:00 το Ερυθρός Αστέρας - Μπάμπεργκ από το Novasports3HD σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη, στις 21:05 το Μακάμπι Τελ Αβιβ – Ολυμπιακός από το Novasports2HD και ηχητικά από το Novasports.gr σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και στις 22:00 το Μπασκόνια – Αρμάνι Μιλάνο από τοNovasports1HD σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα. Την Παρασκευή δείχνει στις 18:00 το Ούνιξ Καζάν – Αναντόλου Εφές από το Novasports1ΗD σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλουκαι στις 22:00 το Μπαρτσελόνα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας από το Novasports3HD και στο Web TV του Novasports.gr.

Το Κύπελλο Ελλάδας #paizeidynata στον Sport24 Radio 103,3

Το Κύπελλο Ελλάδας στο ποδόσφαιρο μπαίνει στην τελική ευθεία με την διεξαγωγή των δεύτερων αγώνων της προημιτελικής φάσης, που μπορείτε να τους ακούσετε στον Sport24 Radio 103,3. Σήμερα στις 17:15 ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", με τους "πράσινους" να έχουν το υπέρ τους 4-0 του πρώτου αγώνα. Στην μετάδοση ο Νίκος Σαλάκης. Στις 19:30 στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Πλατανιά, με την πρόκριση να είναι "ανοιχτή" μετά το 0-0 του πρώτου ματς στα Χανιά. Στο μικρόφωνο ο Βαγγέλης Αρναούτογλου.

Την Πέμπτη (02/03, 17:15) ο ΠΑΟΚ παίζει στην Τούμπα με την Ξάνθη, με τον "δικέφαλο" να είναι κοντά στην πρόκριση, λόγω του εκτός έδρας 2-1. Από την Θεσσαλονίκη μεταδίδουν, Αντώνης Τσακαλέας και Σάββας Τζιομπάνογλου. Ατρόμητος και Ολυμπιακός στις 19:30 θα παίξουν για την πρόκριση στο Περιστέρι, μετά το 0-0 του "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Στην μετάδοση, Διονύσης Βερβελές και Λευτέρης Αμπατζής.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ