MEDIA

Στα… γήπεδα του Europa με Sport24 Radio, Nova και ΟΤΕ

Στα… γήπεδα του Europa με Sport24 Radio, Nova και ΟΤΕ

Η τηλεοπτική και ραδιοφωνική κάλυψη των επαναληπτικών αγώνων των ομάδων μας στο Europa και η σπουδαία ανανέωση του OTE TV. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Αύριο… κληρώνει

Η αυλαία των play offs του Champions League πέφτει απόψε με τα εναπομείναντα πέντε εισιτήρια ( θυμηθείτε μεταδόσεις και περιγραφές ). Και αύριο, Πέμπτη, ο ΟΤΕ TV μας μεταφέρει και στο Μονακό, όπου θα γίνει η κλήρωση των ομίλων του Champions League. Στο OTE Sport 1 ξεκινά από τις 18:00 η εκπομπή σε παρουσίαση Μιχάλη Τσόχου και Βασίλη Σαμπράκου και ρεπορτάζ από τους απεσταλμένους Χρήστο Σωτηρακόπουλο, Στέφανο Αβραμίδη.

Europa με Sport24 Radio, Nova και ΟΤΕ

Επίσης αύριο, Πέμπτη, οι τρεις ομάδες μας κάνουν… check in στους ομίλους του Europa League.
Στις 20:00 παίζουν Μπρόντμπι – Παναθηναϊκός με μετάδοση από το OTE Sport 2 σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα και ρεπορτάζ Αποστόλη Πάνου. Τον αγώνα μπορείτε να τον ακούσετε από τον Sport24 Radio 103,3 σε περιγραφή Μπάμπη Τσιμπίδα.
Στις 21:00 ξεκινά το ΠΑΟΚ – Ντινάμο Τιφλίδας με μετάδοση από το Novasports 1 σε περιγραφή Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ Κωστή Μπότσαρη και Ευγένη Δαδαλιάρα. Τον αγώνα μπορείτε να τον ακούσετε από τον Sport24 Radio 103,3 σε περιγραφή Αντώνη Τσακαλέα και Σάββα Τζιομπάνογλου.
Και, στις 21:45 παίζουν Ολυμπιακός – Αρόουκα με μετάδοση από το Novasports 2 σε περιγραφή Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ Νίκου Γαβαλά και Βασίλη Κωνσταντόπουλου. Τον αγώνα μπορείτε να τον ακούσετε από τον Sport24 Radio 103,3 σε περιγραφή Διονύση Βερβελέ και ρεπορτάζ Γιώργου Περπερίδη, Αλέξη Βιρβίλη, Λευτέρη Αμπατζή και Θανάση Ζαχάκη.

Ο ΟTE θα βγάλει pre game για το ματς του Παναθηναϊκού από τις 19:00 σε παρουσίαση Σωτήρη Κωσταβάρα και Πάνου Βόγλη, εκπομπή που θα συνεχιστεί μετά τη λήξη του αγώνα.

Η Nova θα βγάλει pre game στις 19:30 και στην «Ώρα των Πρωταθλητών» με τον Γιάννη Καραλή για το ματς του ΠΑΟΚ αλλά και pre game στο Novasports 2 για τον Ολυμπιακό σε παρουσίαση Γιώργου Λιώρη. Στις 23:00 θα ακολουθήσει στο Novasports1HD η εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» με το Γιάννη Καραλή με το «τρίτο ημίχρονο» και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών από τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού.

Live φιλικά…

Super League έπρεπε να έχει, δεν έχει όμως! Οπότε οι ομάδες δίνουν φιλικά… Δύο εξ αυτών θα καλυφθούν από τα κανάλια Novasports: το Σάββατο 27 Αυγούστου στις 19:00 το ΑΕΚ – Απόλλωνας Σμύρνης από το Novasports 2 και την Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 20:00 το Ολυμπιακός – Λεβαδειακός από το Novasports 1.

Ως το 2020 οι αγώνες ATP World Tour Masters 1000 και 500 στον ΟΤΕ TV

Οι κορυφαίοι τενίστες του πλανήτη θα συνεχίσουν για άλλα τέσσερα χρόνια να προσφέρουν πλούσιο θέαμα στα κανάλια OTE Sport, καθώς ο ΟΤΕ TV ανανέωσε τη συμφωνία με την ATP Media για την αποκλειστική μετάδοση των ATP World Tour Masters 1000, των ΑΤP World Tour Finals και των ΑΤP World Tour 500 για την περίοδο 2017-2020. Με την ανανέωση της συμφωνίας, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα απολαμβάνουν πάνω από 1.250 ώρες live μεταδόσεων κορυφαίας ποιότητας τένις κάθε χρόνο, με υψηλά στάνταρ παραγωγής και -φυσικά- σε εικόνα high definition. Με την ανανέωση της συμφωνίας ανάμεσα στον ΟΤΕ TV, την ATP World Tour και την ATP Media, τα κανάλια OTE Sport θα μεταδίδουν τα τουρνουά ATP World Tour Masters 1000, ΑΤP World Tour Finals και ΑΤP World Tour 500.

« Οι κορυφαίες διοργανώσεις της ATP Media θα βρίσκονται στην τηλεοπτική μας στέγη για άλλα τέσσερα χρόνια. Ο ΟΤΕ TV παρέχει το πιο ολοκληρωμένο και ποιοτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα στο τένις και είμαστε χαρούμενοι που ενισχύουμε την αγάπη του ελληνικού κοινού στο σπουδαίο αυτό και θεαματικό άθλημα. Τα κανάλια OTE Sport φιλοξενούν και τη μοναδική στην Ελλάδα εκπομπή για το τένις, Top Spin, η οποία ήδη βρίσκεται στον αέρα μας για τη νέα σεζόν», είπε ο Δημήτρης Μιχαλάκης, Διευθυντής του ΟΤΕ TV. Από πλευράς του, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ATP Media, Stuart Watts, είπε: « O OTE TV είναι σημαντικός στρατηγικός συνεργάτης για εμάς, καθώς στοχεύουμε στην εξάπλωση του τένις σε παγκόσμιο επίπεδο. Καθώς το άθλημα γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στην Ελλάδα -και σε όλο τον κόσμο- είμαστε ικανοποιημένοι που παρέχουμε μια καινοτόμο και με ηγετική θέση στη βιομηχανία υπηρεσία, η οποία αποτελεί σημείο αναφοράς στην παραγωγή του παγκοσμίου τένις, για ακόμα 4 χρόνια».

Τι γίνεται με τις άδειες;

Μεθαύριο, Παρασκευή θα συζητηθεί στην Επιτροπή Αναστολών του Συμβούλιο της Επικρατείας η αίτηση για έκδοση προσωρινής διαταγής για την αναστολή του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων το πρώτο 15νθήμερο του Σεπτεμβρίου. Στόχος των εννέα υποψήφιων σταθμών / εταιρειών αλλά και του Mega (που έχει μείνει εκτός) είναι να μην διεξαχθεί η δημοπρασία της 30ης Αυγούστου για τις 4 (ή και παραπάνω) τηλεοπτικές άδειες γενικής εμβέλειας. Συνάμα, ο ΣΚΑΪ κατέθεσε ένσταση επί της αδειοδοτικής διαδικασίας προς τον υπουργό Επικράτειας Νίκο Παππά και τον γενικό γραμματέα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Λεύτερη Κρέτσο ζητώντας για άλλη μια φορά ξεκάθαρες απαντήσεις.

Αύριο, Πέμπτη στα γραφεία της ΓΓΕΕ θα διεξαχθεί προσομοίωση της δημοπρασίας και για τον λόγο αυτό έχουν κληθεί οι εκπρόσωποι των υποψηφίων, ώστε να «εκπαιδευτούν» πλήρως και να μην αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα την ερχόμενη Τρίτη. Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο διαρροής εμπιστευτικών πληροφοριών, κακόβουλης χρήσης του ηλεκτρονικού συστήματος υποβολής προσφορών ή τυχόν επικοινωνίας μεταξύ των συμμετεχόντων.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ