MEDIA

Σπόρτινγκ - Ολυμπιακός με Μενδρινό και Πατσατζόγλου

Σπόρτινγκ - Ολυμπιακός με Μενδρινό και Πατσατζόγλου

Εκπομπές και καλεσμένοι σε ΕΡΤ1 και Cosmote TV για τον μεγάλο αγώνα της Τετάρτης. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Στη διπλή κάλυψη, από ΕΡΤ1 και Cosmote TV, του αγώνα Σπόρτινγκ – Ολυμπιακός στη Λισσαβώνα το βράδυ της Τετάρτης, αναφερθήκαμε από χθες.

Και τα δύο κανάλια ετοιμάζονται για την αυριανή βραδιά. Οι τρεις απεσταλμένοι της Cosmote TV στην Πορτογαλία, Γιώργος Θαναηλάκης, Δημήτρης Σπηλιόπουλος και Αντρέα Παλομπαρίνι θα παρουσιάσουν μέσω της εκπομπής «UEFA Champions League Show» με τους Τάσο Κολλίντζα και Βασίλη Σαμπράκο στις 20:00 στο Cosmote Sport 2), τις τελευταίες εξελίξεις, τις ενδεκάδες και θα φιλοξενήσουν ανθρώπους των δύο ομάδων. Καλεσμένος στο στούντιο θα είναι ο Κώστας Μενδρινός που έχει φορέσει τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» σε αγώνες Champions League στην πρώτη θητεία του Τάκη Λεμονή στον πάγκο της ομάδας.

Το Champions League, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ποδοσφαίρου, συνεχίζεται στην ΕΡΤ και την Τετάρτη στις 21:10, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Champions ΕΡΤ – Pre Game» με τους Βασίλη Μπακόπουλο και Πέτρο Μαυρογιαννίδη θα είναι καλεσμένος ο σκόρερ της πρώτης εκτός έδρας νίκης του Ολυμπιακού στο Champions League, Χρήστο Πατσατζόγλου. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα θα συνεχιστεί η εκπομπή με ρεπορτάζ και τον απόηχο του μεγάλου αγώνα. Η ποδοσφαιρική πανδαισία συνεχίζεται και ολοκληρώνεται με όλες τις φάσεις των υπόλοιπων αγώνων της βραδιάς, καθώς και με εκτενή στιγμιότυπα από τη σπουδαία αναμέτρηση Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα, σε περιγραφή Γιώργου Χαϊκάλη.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ