MEDIA

Sport24 Radio στο Βελιγράδι, προολυμπιακό στην ΕΡΤ, εκπομπές F4 στη Nova

Sport24 Radio στο Βελιγράδι, προολυμπιακό στην ΕΡΤ, εκπομπές F4 στη Nova

Διαβάστε τα τελευταία νέα από το χώρο των μίντια από τον Mediaρχη του Sport24.gr, Νίκο Μποζιονέλο.

Τηλεοπτικά το σημερινό φιλικό του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα μεταδίδεται, όπως γράψαμε από χθες , από τα κανάλια Novasports. Ραδιοφωνικά μπορείτε να συντονιστείτε με τον Sport24 Radio 103,3 στις 20:00 και να ακούσετε την περιγραφή του αγώνα από τους Διονύση Βερβελέ και Γιώργο Περπερίδη που έκαναν το ταξίδι ως τη Σερβία.

Συνάμα, από τις 14:00 ως τις 18:00 όλα τα τελευταία νέα και επικοινωνία με ρεπόρτερ αλλά και με το κοινό, από την εκπομπή "Μην ξεχνάς τους μπαλαδέρος"! Με Θοδωρή Ρούσσο, Ηλία Ευταξία, Αλέξη Βιρβίλη και Κώστα Τσίλη!

Στην ΕΡΤ το Προολυμπιακό

Στο Τορίνο θα παλέψει η Εθνική ομάδα μπάσκετ να πάρει το μοναδικό εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αγωνιστεί στο Προολυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί από τις 4 ως τις 10 Ιουλίου και θα έχει αντιπάλους στον πρώτο όμιλο το Μεξικό και το Ιράν. Στον β' όμιλο κληρώθηκαν οι Τυνησία, Κροατία και Ιταλία. Μόνο η πρώτη από τις έξι ομάδες του Προολυμπιακού Τουρνουά του Τορίνο εξασφαλίζει τη συμμετοχή στο Ολυμπιακό Τουρνουά μπάσκετ των ανδρών του 2016 στο Ρίο.

Οπως πληροφορηθήκαμε, οι αγώνες της Εθνικής μας θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ που συνεχίζει να είναι παρούσα στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, άλλωστε θα μεταδώσει (παράλληλα με τον ΟΤΕ) και τον τελικό Ρεάλ - Ατλέτικο (28/5) του Champions League, και τον τελικό Λίβερπουλ - Σεβίλλη του Europa League (18/5) αλλά και το προσεχές Final 4 της Euroleague (παράλληλα με τα κανάλια Novasports).

Αντίστροφη μέτρηση για το Final 4 της Euroleague στη Nova

Από σήμερα τα αθλητικά κανάλια της Nova κινούνται στους ρυθμούς του F4 του Βερολίνου με ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Φενερμπαχτσέ, Λαμποράλ Κούτσα και Λοκομοτίβ Κούμπαν Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, αλλά και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, καθώς και από το Web TV του Novasports.gr τα πάντα γύρω από το Final Four, της Euroleague Basketball. To F4 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο χώρο του μπάσκετ θα διεξαχθεί την Παρασκευή 13 Μαϊου - Κυριακή 15 Μαϊου, στο Βερολίνο με τη συμμετοχή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη, της Φενερμπαχτσέ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του Κώστα Σλούκα, της Λαμποράλ Κούτσα του Γιάννη Μπουρούση και της Λοκομοτίβ Κούμπαν του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Τα κανάλια Novasports κατεβάζουν στο Βερολίνο την καλύτερη ομάδα, με τους Γιώργο Συρίγο, Δημήτρη Καρύδα, Νικήτα Αυγουλή, Χρήστο Καούρη, αλλά και το υπόλοιπο δημοσιογραφικό τμήμα από την Αθήνα, που θα καλύψει με τον καλύτερο τρόπο τη διοργάνωση. Μαζί τους και ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός και νυν προπονητής της Γεωργίας, Ηλίας Ζούρος, αλλά και ο προπονητής του Κολοσσού H Hotels, Άρης Λυκογιάννης. Με ζωντανές συνδέσεις στο «Ώρα 6», στην «Ώρα των Πρωταθλητών», στα δελτία του Novasports 24 HD, καθώς και με πλούσιο υλικό στην ειδική ενότητα Final 4 του www.novasports.gr, θα μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ, τις εξελίξεις και αποκλειστικές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών όλες τις ημέρες, έως και τον μεγάλο τελικό.

Η πορεία προς το Final Four ξεκινάει από σήμερα με την προβολή των ντοκιμαντέρ «Euroleague Stories» που ετοίμασε η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports. Κάθε βράδυ (από την Κυριακή 8/5 έως και την Πέμπτη 12/5) στις 19:45 θα προβάλλεται ένα αφιέρωμα στις κορυφαίες ομάδες και παίκτες στην ιστορία του θεσμού.
* Κυριακή 8/5: 1ο επεισόδιο: Οι αυτοκρατορίες. Οι ομάδες που σημάδεψαν τη διοργάνωση. Από την Ίνις Βαρέζε και τη Ρεάλ Μαδρίτης, στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τη Γιουγκοπλάστικα και τη Μακάμπι. Ο Δημήτρης Καρύδας αφηγείται.
* Δευτέρα 9/5: 2ο επεισόδιο: Superstars . Οι ήρωες των παρκέ στις οθόνες σας. Ντίνο Μενεγκίν και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Μπομπ Μάκαντου και Χουάνκι Ναβάρο, Ντέγιαν Μποντιρόγκα και Δημήτρης Διαμαντίδης, Νίκος Γκάλης και Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο καθένας μια ιστορία μόνος του.
* Τρίτη 10/5: 3ο επεισόδιο: Πράσινα εξάσφαιρα. Έξι πράσινοι τίτλοι σε 16 χρόνια: από το Παρίσι ως τη Βαρκελώνη. Το ταξίδι του Παναθηναϊκού ως το στάτους της ευρωπαϊκής δυναστείας.
* Τετάρτη 11/5: 4ο επεισόδιο: Ευρωπαίος θρύλος. Ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη. Τα πρώτα βήματα στα 70's, τα πρώτα Final-4. Αυτοκράτορας στη Ρώμη, θρυλική αντεπίθεση σε Ρώμη και Λονδίνο.
* Πέμπτη 12/5: 5ο επεισόδιο: Ιστορίες με «δράκο». Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ξετυλίγει το νήμα των ελληνικών περιπετειών στα ευρωπαϊκά μονοπάτια. Από την ΑΕΚ του '66, στον Άρη των τριών F4, στον Παναθηναϊκό του Παρισιού και τον Ολυμπιακό του Βερολίνου.

Την Πέμπτη 12/5 στις 13:00 θα μεταδοθεί απευθείας η συνέντευξη Τύπου των τεσσάρων μονομάχων, καθώς και η τελετή βράβευσης των κορυφαίων της σεζόν. Στις 22:30 θα μεταδοθεί απευθείας από τα στούντιο της Nova στην Κάντζα η πρώτη εκπομπή «Euroleague Final Four-Βερολίνο 2016» με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου στην παρουσίαση. Την Παρασκευή 13/5 και το θερμόμετρο χτυπάει «κόκκινο». Πριν το τζάμπολ του Α’ ημιτελικού, ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Λοκομοτίβ Κούμπαν και συγκεκριμένα στις 18:00, ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου με εκλεκτούς καλεσμένους και με την αρωγή του Μάνου Μανουσέλη θα φωτίσουν όλες τις πτυχές του αγώνα. Στις 19:00 θα ακολουθήσει η μετάδοση του παιχνιδιού, ενώ αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα θα ακολουθήσει η «Ώρα των Πρωταθλητών» με όλο το ρεπορτάζ και στις 22:00 θα ξεκινήσει ο Β’ ημιτελικός, Φενερμπαχτσέ – Λαμποράλ Κούτσα. Με τη λήξη του αγώνα η εκπομπή θα συνοψίσει θα προβάλλει όλο το ρεπορτάζ με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Το Σάββατο 14/5 θα προβληθεί απευθείας η συνέντευξη Τύπου των πρωταγωνιστών του τελικού και στις 20:30 η εκπομπή «Euroleague Final Four-Βερολίνο 2016» με τα νεότερα από την γερμανική πρωτεύουσα. Τελευταία ημέρα της διοργάνωσης η Κυριακή 15/5 και στις 18:00 θα καλυφθεί ο μικρός τελικός. Στις 20:00 επιστρέφει η εκπομπή «Euroleague Final Four-Βερολίνο 2016» για να ακολουθήσει στις 21:00 ο μεγάλος τελικός. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα οι δημοσιογράφοι των καναλιών Novasports θα μεταφέρουν τα πάντα γύρω από τον τελικό, την απονομή του τροπαίου και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ