MEDIA

Sport24 Radio στο Καραϊσκάκη, ανανέωση Nova με ΟΣΦΠ και... Μάγκυ!

Sport24 Radio στο Καραϊσκάκη, ανανέωση Nova με ΟΣΦΠ και... Μάγκυ!

Πώς θα καλυφθεί το Ολυμπιακός - Ντινάμο Ζάγκρεμπ από τους 103,3 στα FM αλλά και από το sport24radio.gr, Sport24 Radio και στο Eurocup, ανανέωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με τη Nova, σε κόντρα ΕΡΤ και ΑΟ Μαρκόπουλου και το νέο πόστο της Μάγκυς Χαραλαμπίδου. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

-> Ακούστε την εκπομπή του Mediaρχη κάθε Σάββατο 10:00 με 11:00 το πρωί στο Sport24 Radio 103,3 .

"Λυπάμαι για τον Παναθηναϊκό που βλέπω!"

Τάδε έφη ο "πράσινος Τζακ", ήτοι ο Ιάκωβος Χατζηαθανασίου το πρωί, στο Sport24 Radio και στους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη. Η γλώσσα της αλήθειας...

Sport24 Radio και στο Καραϊσκάκη!

Ακούστε αύριο, Τετάρτη, τον αγώνα Ολυμπιακός - Ντινάμο Ζάγκρεμπ από τους 103,3 στα FM αλλά και από το sport24radio.gr. Περιγράφουν οι Διονύση Βερβελές και Ηρακλής Αντύπας και σχολιάζει ο Παντελής Διαμαντόπουλος.

Για τη, μία ακόμη, μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού στο Champions League, "επιστρατεύεται" εκ νέου το δημοσιογραφικό δυναμικό του Sport24 Radio και δίνουν το ρεπορτάζ πριν τη σέντρα, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά, οι Γιώργος Περπερίδης, Αλέξης Βιρβίλης, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Θοδωρής Ρούσσος και Θανάσης Κρεκούκιας.

Τηλεοπτικά το ματς μεταδίδεται παράλληλα από ΕΡΤ και από OTE TV. Για την ΕΡΤ1 περιγράφει ο Γιώργος Χαϊκάλης ενώ καλεσμένοι στην pre game εκπομπή των Ιωσήφ Νικολάου και Περικλή Μακρή θα είναι ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα και τον προπονητή της Εθνικής πόλο και του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος. Για τον ΟΤΕ μεταδίδεται από το OTE Sport 2 σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα ενώ την pre game εκπομπή παρουσιάζουν οι Γιώργος Θαναηλάκης, Βασίλης Σαμπράκος και Μιχάλης Τσόχος με καλεσμένο τον Θοδωρή Παχατουρίδη και συνδέσεις με το Μόναχο για το Μπάγερν - Αρσεναλ, που μεταδίδεται από το OTE Sport 3 σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου.

Νωρίτερα, στις 19:00 μεταδίδεται από το OTE Sport 3 ο αγώνας Νέων για το Youth Champions league, Ολυμπιακός - Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Οσο για απόψε; Στις 20:00 ξεκινά στον ΟΤΕ το «UEFA Champions League Show» με live σύνδεση με το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" και τον απεσταλμένο του OTE TV, Σωτήρη Κωσταβάρα για το Ρεάλ - Παρί. Καλεσμένος στο στούντιο του OTE TV θα είναι ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 Αγγελος Μπασινάς.

Sport24 Radio και στο Eurocup

Τετάρτη ώρα 19:00 και ο Sport24 Radio είναι παρών και στο Eurocup με τον Θοδωρή Φελάνη να περιγράφει το ματς Αρης - Στεάουα και τον Χρήστο Τσάλτα το ΑΕΚ - Χάποελ Ιερουσαλήμ. Τηλεοπτικά, προηγείται στις 18:00 το Σαράτοφ – ΠΑΟΚ με μετάδοση από το Novasports 2 ενώ το ματς του Αρη μεταδίδει η ΕΡΤ 3 και αυτό της ΑΕΚ το OTE Sport 4.

"Pick N' Roll" απόψε με Σλούκα και Πρίφτη

Απόψε στις 20:00,στο OTE Sport4 και στην εκπομπή "Pick N' Roll" με τον Βασίλη Σκουντή, η πρώτη και πολύ ενδιαφέρουσα τηλεοπτική συνέντευξη του Κώστα Σλούκα, μετά την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό, οι εξομολογήσεις του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, συνέντευξη με τον Ουφούκ Σαρίτσα, η "παρακάμερα" της νίκης της ΑΕΚ επί της Νίζνι Νοβγκοροντ, ένα αφιέρωμα στο κρεσέντο του Στεφ Κάρι και διάφορα άλλα μπασκετικά καλούδια. Καλεσμένος στο στούντιο ο προπονητής του Αρη Δημήτρης Πρίφτης...

Και τη νέα σεζόν ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός στα κανάλια Novasports

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός και τα κανάλια Novasports ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασία τους, για τη σεζόν 2015-2016, καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την παραχώρηση των τηλεοπτικών και χορηγικών δικαιωμάτων.

Sport24 Radio στο Καραϊσκάκη, ανανέωση Nova με ΟΣΦΠ και... Μάγκυ!


Η συμφωνία αφορά όλους τους αγώνες της ομάδας πόλο Ανδρών στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, το Len Champions League, καθώς και τους σημαντικότερους εντός έδρας αγώνες των ομαδικών αθλημάτων των «ερυθρόλευκων», βόλεϊ Γυναικών και μπάσκετ Γυναικών. Οι εντός έδρας αγώνες των ομάδων του Ολυμπιακού σε βόλεϊ Ανδρών και πόλο Ανδρών, υπάγονται σε συμφωνίες κεντρικής διαχείρισης και προβάλλονται επίσης από τα αθλητικά κανάλια της Nova. Έτσι, οι φίλοι του Ολυμπιακού, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας σε ακόμα περισσότερα σπορ μέσα από τα κορυφαία αθλητικά κανάλια της χώρας, τα κανάλια Novasports.

Δεν μπήκε ποτέ...

Sport24 Radio στο Καραϊσκάκη, ανανέωση Nova με ΟΣΦΠ και... Μάγκυ!


Δεν είδα live το ματς, δεν έχω ιδία αντίληψη αλλά όπως διάβασα στο thessports.gr , προτού ο Λε Ταλέκ εκτελέσει το πέναλτι στο Ηρακλής - Ατρόμητος 2-0 χθες (και το χάσει), το σκορ στην οθόνη έγραφε "1-1". Συμβαίνει και στους (πολύ) καλούς.

Απάντηση ΕΡΤ

Σε απάντηση και της ανακοίνωσης που εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας Βόλεϊ Γυναικών του ΑΟ Μαρκόπουλου, καθώς και δημοσιευμάτων σχετικά με τη μετάδοση από τη δημόσια τηλεόραση του αγώνα με τον Άρη, το Γραφείο Τύπου της ΕΡΤ επισημαίνει ότι "την τηλεοπτική παραγωγή μεταδόσεων των αγώνων της Α1 Γυναικών έχει αναλάβει η ΕΟΠΕ, η οποία είναι υπεύθυνη για τη μίσθωση κυκλώματος από πάροχο και τη διανομή του σήματος στην ΕΡΤ. Όσον αφορά στη μετάδοση του συγκεκριμένου αγώνα, η Ομοσπονδία μίσθωσε δορυφορικό κύκλωμα διάρκειας 130 λεπτών με επέκταση 30 ακόμα λεπτών, χρόνος ο οποίος εν τέλει δεν ήταν επαρκής για την κάλυψη των τελευταίων κρίσιμων λεπτών του αγώνα. Πρέπει δε να προστεθεί, ότι λόγω της φύσης του αθλήματος (μη καθορισμένη διάρκεια αγώνων) είθισται ως καλή πρακτική από τους διαχειριστές της τηλεοπτικής παραγωγής αγώνων βόλεϊ – εν προκειμένω την ΕΟΠΕ – η μίσθωση κυκλώματος για επαρκές χρονικό διάστημα προς αποφυγή πρόωρης διακοπής μετάδοσης. Η πρακτική αυτή δεν ακολουθήθηκε από την ΕΟΠΕ, με αποτέλεσμα τη διακοπή του κυκλώματος και, ως εκ τούτου, το «βίαιο» κλείσιμο της μετάδοσης του αγώνα".

Τι παίχτηκε; Στο τάϊμπρεϊκ και με το σκορ στο 14-14 η ζωντανή μετάδοση διεκόπη και κανείς δεν είδε τον Αρη να κερδίζει τελικά το σετ με 17-15 και το ματς με 3-2!

H 24ΜΕDIA ανανεώνει το ραντεβού της με τον κλάδο της εκπαίδευσης

Για 2η συνεχή χρονιά, το Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών (BCA) και η 24MEDIA σχεδιάζουν και υλοποιούν ένα δίπλωμα δίμηνης διάρκειας με θεματικό άξονα το Digital Marketing το οποίο ξεκινάει στις 13 Νοεμβρίου. Σκοπός του εν λόγω διπλώματος είναι η παροχή στοχευμένης και εξειδικευμένης γνώσης σε όλους τους ενδιαφερόμενους (στελέχη μάρκετιγνκ, φοιτητές κ.ο.κ.) προκειμένου να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις ταχύτατες αλλαγές του κλάδου και να εντοπίσουν και εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην κοινωνία της τεχνολογίας και της πληροφόρησης.

Sport24 Radio στο Καραϊσκάκη, ανανέωση Nova με ΟΣΦΠ και... Μάγκυ!


Ανάμεσα στους εισηγητές του προγράμματος συμπεριλαμβάνονται ανώτερα διοικητικά στελέχη της 24ΜEDIA με πολυετή εμπειρία στο χώρο του digital και δυνατό background στο αντικείμενο οι οποίοι και θα μεταφέρουν στους συμμετέχοντες τις γνώσεις τους, αλλά και την προσωπική τους εμπειρία, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Η Ελένη Χατζημήτσου, Director of Group Business Development της24MEDIAδήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνέχιση της συνεργασίας μας με το BCA. Ενώσαμε τις δυνάμεις μας θέλοντας να επενδύσουμε από κοινού στην εκπαίδευση των νέων στελεχών και ενδιαφερομένων στο DigitalMarketing. Μέσω της 10ετούς παρουσίας της 24MEDIA στον κλαδο των Digital Media, στόχος είναι να μεταδώσουμε τη γνώση και την εμπειρία μας σε όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το diploma”. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο bca.edu.gr.

Media... police

Sport24 Radio στο Καραϊσκάκη, ανανέωση Nova με ΟΣΦΠ και... Μάγκυ!


Tρέμετε!!! Ρε τι άλλο θα διαβάσουμε...

Η (μιντιακή) λατρεία της ημέρας...

Sport24 Radio στο Καραϊσκάκη, ανανέωση Nova με ΟΣΦΠ και... Μάγκυ!


Στον Galaxy 92 εντάχθηκε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου και η εκπομπή της μεταφέρθηκε από τον Nitro 102.5, όπου φιλοξενούταν τις τελευταίες δύο σεζόν, στο βραδινό 20:00 - 22:00 του ραδιοσταθμού της Ηλιούπολης -στην παλιά της ώρα, δηλαδή.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ