MEDIA

SPORT24 Radio στην Κύπρο, μπάσκετ σε Nova και ΕΡΤ3, Γιαννιώτης στην ΕΡΤ!

SPORT24 Radio στην Κύπρο, μπάσκετ σε Nova και ΕΡΤ3, Γιαννιώτης στην ΕΡΤ!

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, γράφει για την επέκταση του SPORT24 Radio, τις μεταδόσεις Basketball Champions League σε Nova και ΕΡΤ3, τους καλεσμένους στο «Pick & Roll» της Cosmote TV και την εκπομπή του Βαγγέλη Ιωάννου με τον Σπύρο Γιαννιώτη!

Ο SPORT24 Radio 103,3 "Παίζει Δυνατά" και στην Κύπρο

Η 24MEDIA, το μεγαλύτερο δίκτυο digital media στην Ελλάδα ανακοινώνει τη στρατηγική της συνεργασία με την ALFA MEDIA SERVICES. Το πρόγραμμα του Sport24 Radio μεταδίδεται από την 1η Δεκεμβρίου καθημερινά και αποκλειστικά στην Κύπρο από τη συχνότητα των 104 FM. Η νέα αυτή συνεργασία είναι αποτέλεσμα της περαιτέρω ανάπτυξης του ομίλου της 24MEDIA στο χώρο του ραδιοφώνου και έχει στόχο την επέκταση του brand σε μεγαλύτερο κοινό.

Η ALFA MEDIA SERVICES LTD, η οποία στελεχώνει τα τελευταία χρόνια τέσσερα Μ.Μ.Ε. συμπεριλαμβανομένου του Supersport F.M. 104, κατάφερε να εδραιωθεί στο χώρο ενώ παράλληλα υπόσχεται να παρουσιαστεί ακόμα πιο ανανεωμένη για να ικανοποιήσει όλους όσους την εμπιστεύονται. Ο Supersport F.M. 104, είναι ο πρώτος παγκύπριος αθλητικός ραδιοφωνικός σταθμός. Από το Σεπτέμβριο του 2004 μέχρι σήμερα έχει αγκαλιαστεί από χιλιάδες ακροατές που συντονίζονται καθημερινά για να έχουν άμεση και έγκαιρη ενημέρωση καθώς επίσης και για να παρακολουθήσουν απευθείας την εξέλιξη όλων των αγώνων σε Κύπρο, Ελλάδα και Ευρώπη.

SPORT24 Radio στην Κύπρο, μπάσκετ σε Nova και ΕΡΤ3, Γιαννιώτης στην ΕΡΤ!

Η 24MEDIA είναι το μεγαλύτερο, και συνεχώς αναπτυσσόμενο, δίκτυο Digital Media στην Ελλάδα, που διαχειρίζεται περισσότερα απο 15 premium brands τα οποία ενώνουν τους χρήστες σε διαφορετικές πλατφόρμες. Παράγει και διανέμει υψηλής αξίας ηλεκτρονική δημοσιογραφία, με συνεχή καινοτομία στην διαφήμιση των brands, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις και αποτελεσματική επικοινωνία με τους πελάτες και τους συνεργάτες. Το δίκτυο της 24MEDIA περιλαμβάνει τα παρακάτω brands: Sport24.gr, Contra.gr, Huffingtonpost.gr, News247.gr, Oneman.gr, Ladylike.gr, Mixanitouxronou.gr, Deltiokairou.gr, Redplanet.gr, Prasinanea.gr, Olapaok.gr, Techgear.gr, iPhonehellas.gr, DPGR.gr, Macuser.gr, Sportkit.gr & Sport24 Radio 103.3.

Μαυροκεφαλίδης, Σακελλαρίου και άλλοι καλεσμένοι στο «Pick & Roll» της Cosmote TV

H… εξομολόγηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, λίγο πριν ‘πετάξει’ για την Κίνα, η «διπλή» ζωή του Βαγγέλη Σακελλαρίου, η συνέντευξη του Χίντο Τούρκογλου, πρώην NBAer και νυν προέδρου της τουρκικής ομοσπονδίας μπάσκετ και η νέα στήλη “Ρετρό Ιστορίες” είναι τα

Θέματα που ξεχωρίζουν έχει απόψε η εκπομπή «Pick & Roll» στις 20:00, στο Cosmote Sport 4HD, με τον Βασίλη Σκουντή. Τι λέει ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, πριν την επιβίβασή του σε πτήση για την πόλη Shanxi, όπου εδρεύει η νέα του ομάδα Zhongyu. Ο 32χρονος σέντερ έκανε ένα ταξίδι στο χρόνο και αναφέρθηκε στα γεγονότα που όρισαν την καριέρα του. Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου μοιράζει την καθημερινότητά του μεταξύ των σπουδών του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και της δουλειάς του, ως παίκτη του Πανιωνίου. Ο 27χρονος γκαρντ αποκάλυψε στην κάμερα των καναλιών Cosmote Sport τις ιδιαιτερότητες της ζωής του και ξεναγεί στη σχολή του και στο κλειστό της Νέας Σμύρνης.

SPORT24 Radio στην Κύπρο, μπάσκετ σε Nova και ΕΡΤ3, Γιαννιώτης στην ΕΡΤ!


Η πρόσφατη κλήρωση για το Eurobasket 2017 έδωσε τη δυνατότητα στη δημοσιογραφική ομάδα του «Pick & Roll» να εξασφαλίσει συνεντεύξεις των ΧίντοΤούρκογλου (επί 15 χρόνια παίκτη του ΝΒΑ και πλέον, πρόεδρο της τουρκικής ομοσπονδίας μπάσκετ), Ράσο Νεστέροβιτς (πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και νυν πρόεδρο της ομοσπονδίας μπάσκετ στην Σλοβενία), ΒλάντιμιρΜπόισα (πρώην παίκτη των Άρη και Πανιωνίου) και Χάνο Μότολα (πρώην παίκτη του Άρη).

Επίσης, μαθαίνουμε όλα όσα συμβαίνουν στο συναρπαστικότερο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη, μαζί φυσικά με τα τελευταία επιτεύγματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ παρακολουθούμε την πρεμιέρα της νέας στήλης του «Pick & Roll», “Ρετρό Ιστορίες”, την οποία εγκαινιάζουν οι πρώτες μονομαχίες των Μάικλ Τζόρνταν και Ντομινίκ Ουίλκινς.

Μπάσκετ σε Nova και ΕΡΤ3

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής του Basketball Champions League με τους αγώνες της ΑΕΚ με την Πρόξιμους Σπίρου, του Άρη με τη Μπάκεν και του ΠΑΟΚ με την Ουσάκ Σπορτίφ.

Απόψε, Τρίτη στις 19:30 μεταδίδεται το Μπάκεν – Άρης από το Novasports2HD και ηχητικά από το Novasports.gr σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη και στις 21:30 το Βιλερμπάν – Όλντενμπουργκ από το Novasports2HD σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή. Αύριο, Τετάρτη παίζουν στις 19:00 Ουσάκ Σπορτίφ – ΠΑΟΚ στο Novasports3HD και ηχητικά από το Novasports.gr σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου, στις 21:00 ΑΕΚ – Πρόξιμους Σπίρου από το Novasports2HD και ηχητικά από το Novasports.gr σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ του Σπύρου Δημολίτσα και στις 21:30 Παρτίζαν – Μπεσίκτας από το Novasports3HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

Η ΕΡΤ3 μεταδίδει (παράλληλα με τη Nova) σε απευθείας σύνδεση τον εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ουσάκ Σπορτίφ την Τετάρτη στις 19:00. Ο «δικέφαλος» θέλει να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού. Η τουρκική ομάδα μετρά δυο νίκες και έξι ήττες σε οκτώ παιχνίδια και βρίσκεται στην προτελευταία θέση του τρίτου ομίλου ενώ είχε γνωρίσει την ήττα στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου στη Θεσσαλονίκη. Στην περιγραφή του αγώνα είναι o Δημήτρης Μπουμπουγιατζής.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης αύριο στο «Sports.Doc»

Ο Έλληνας υπεραθλητής Σπύρος Γιαννιώτης φιλοξενείται στην εκπομπή της ΕΡΤ1, «Sports. Doc», την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα 22:15. Ο Ολυμπιονίκης της κολύμβησης αποκαλύπτει στον Βαγγέλη Ιωάννου όλες τις άγνωστες πτυχές της αθλητικής του διαδρομής.

Ποιο ήταν το όνειρό του, ποιες δυσκολίες αντιμετώπισε στα πρώτα του βήματα, πόσο τον βοήθησε η συνεργασία του με τον Νίκο Γέμελο, πότε αποφάσισε να αφήσει την πισίνα και να αφοσιωθεί στη μαραθώνια κολύμβηση, πώς κατάφερε να επιστρέψει μετά την τέταρτη θέση του Λονδίνου και να ολοκληρώσει μ’ έναν συγκλονιστικό αγώνα την καριέρα του στο Ρίο; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα στα οποία απαντάει ο Σπύρος Γιαννιώτης, καθώς ξαναθυμάται όλους τους μεγάλους σταθμούς της ονειρεμένης πορείας του προς τη δόξα και -κυρίως- τον τελευταίο μεγάλο αγώνα του.

Το βόλεϊ είναι στα κανάλια Novasports

Την τιμητική του έχει αυτή την εβδομάδα το βόλεϊ στα κανάλια Novasports. Σήμερα Τρίτη στις 19:00 προβάλλεται η εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη που θα προβληθεί από το Novasports1HD. θα είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σωτήρης Δρίκος. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ γύρω από το πρωτάθλημα της Volley League Πάμε Στοίχημα, αλλά και όλη την αθλητική δραστηριότητα από το βόλεϊ. Σε ειδικό ρόλο ο Βασίλης Κουρνέτας, θα αναλύσει όλα τα τεκταινόμενα στο χώρο των φιλέ.

Η συνέχεια είναι αύριο, Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 20:30 με τον αγώνα Παναθηναϊκός – Κηφισιά για την εμβόλιμη 9η αγωνιστική της Volley League. Στην περιγραφή θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης και στο ρεπορτάζ ο Ηλίας Παπαϊωάννου.

Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στις 19:00 θα προβληθεί στο Novasports1HD η εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη με όλο τον απόηχο από την εμβόλιμη 9η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος στο βόλεϊ. Ο Βασίλης Κουρνέτας σε ειδικό ρόλο θα αναλύσει τα πάντα γύρω από το χώρο του βόλεϊ.

Τέλος, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 18:00 το Novasports5HD, η υπηρεσία NovaGO και το Web TV του Novasports.gr θα μεταδώσουν τον αγώνα Ηρακλής – Παναθηναϊκός για την 10η αγωνιστική της Volley League Πάμε Στοίχημα. Στην περιγραφή θα είναι ο Παντελής Λώλης και στο ρεπορτάζ ο Θωμάς Μίχος. Στις 20:30 θα ακολουθήσει στο Novasports4HD ο αγώνας Φοίνικας Σύρου – Ολυμπιακός σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Δημήτρη Ζολώτα.

Live streaming

Πολλές ήταν οι καταγγελίες για τη διαδικτυακή μετάδοση μετάδοση (από την afastream.com) του αγώνα του Αρη στην Ελευσίνα καθώς η εικόνα δεν «έπαιζε». Το εν λόγω site είναι συνδρομητικό και μεταδίδει 5-6 αγώνες κάθε αγωνιστική από τη Football League.

Συνάμα, το telesport.gr συνεχίζει τις διαδικτακές μεταδόσεις. Το προσεχές Σάββατο (17/12) θα προβάλλει το Μαρκόπουλο-Αίας Ευόσμου για την Α1 Γυναικών βόλεϊ στις και την Κυριακή 18/12 το Αχαϊκή - Αιολικός (σε συνεργασία με το sportlesvos.gr) στις 15:00 για τη Γ’ Εθνική.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ