MEDIA

Sport24 Radio σε… όλη την Ευρώπη!

Sport24 Radio σε… όλη την Ευρώπη!

Ευρωπαϊκή εβδομάδα αυτή που διανύουμε και ο Sport24 Radio θα βρίσκεται παντού! Ακούστε από τους 103,3 τις προσπάθειες των ελληνικών ομάδων στα προκριματικά. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Ευρωπαϊκή εβδομάδα τούτη, από αύριο μέχρι και την Πέμπτη πέντε ελληνικές ομάδες δοκιμάζονται στα προκριματικά Champions και Europa League. Και ο Sport24 Radio 103,3 θα είναι παρών!

Την Τρίτη (26/7) περιγράφει το Αγιαξ – ΠΑΟΚ ο Σάββας Τζιομπάνογλου από το Άμστερνταμ και την Τετάρτη (27/7) ο Διονύσης Βερβελές το Ολυμπιακός – Χάποελ Μπέρ Σεβά από το Καραϊσκάκη, όπου θα βρεθούν για ρεπορτάζ οι Αλέξης Βιρβίλης, Γιώργος Περπερίδης και Θανάσης Ζαχάκης.

Την Πέμπτη (28/7), ο Μπάμπης Τσιμπίδας θα περιγράψει από τη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός – ΑΪΚ Στοκχόλμης και ο Βαγγέλης Αρναούτογλου από τη Γαλλία το Σεντ Ετιέν – ΑΕΚ.

Τηλεοπτικά, δύο οι σημερινές εξελίξεις. Πρώτον, ότι το Αγιαξ – ΠΑΟΚ, που θα μεταδώσει την Τρίτη στις 21:45 ο OTE TV μέσω του OTE Sport 1, θα περιγράψει ο απεσταλμένος Χρήστος Σωτηρακόπουλος, στο ρεπορτάζ θα είναι ο Μιχάλης Μελισσίδης και καλεσμένος του Γιώργου Θαναηλάκη στην εκπομπή (ξεκινά στις 21:00) θα είναι ο Λουκάς Καραδήμος.

Και, δεύτερον, πως ανακοινώθηκε και επίσημα ό,τι είχατε διαβάσει από τις 14 Ιουλίου από τη στήλη : ότι ο OTE TV θα δείξει το Παναθηναϊκός – ΑΪΚ Στοκχόλμης την προσεχή Πέμπτη.

Για τα άλλα δύο ματς της Πέμπτης όμως, Σεντ Ετιέν – ΑΕΚ και Άλκμααρ – ΠΑΣ Γιάννινα, δεν υπάρχει ακόμη κάποια εξέλιξη (ξαναλέω: καμία).

Όπως και, από ό,τι πληροφορηθήκαμε, θα είναι δύσκολο να μεταδοθεί και η ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την ΑΪΚ στη Στοκχόλμη καθώς η τιμή που ζητούν οι Σουηδοί είναι… τσουχτερή.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ