MEDIA

Sport24 Radio σε Καραϊσκάκη και ΟΑΚΑ, η Χαλκιά και ο… Τάκης

Sport24 Radio σε Καραϊσκάκη και ΟΑΚΑ, η Χαλκιά και ο… Τάκης

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, γράφει για την κάλυψη, από OTE, Nova και Sport24 Radio, των Ολυμπιακός – Αντερλεχτ και Παναθηναϊκός - Φενερμπαχτσέ, για τις τηλεοπτικές εμφανίσεις Φανής Χαλκιά, Τάκη Τσουκαλά και για την τηλεθέαση μιας κηδείας…

Τη στιγμή που όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου περιμένουν με αγωνία την προσπάθεια του Ολυμπιακού να προκριθεί στους «16» του Europa League, στον Sport24 Radio 103,3 είμαστε έτοιμοι για ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι! Αύριο, Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, οι εξέδρες του Καραϊσκάκη αναμένεται να γεμίσουν και ο Sport24 Radio 103,3 πρόκειται να κλέψει την παράσταση. Από το πρωί θα μεταδοθούν οι σκέψεις του Σίλβα και τα τελευταία νέα των νταμπλούχων Ελλάδας καθώς και πλούσιο ρεπορτάζ από την Αντερλεχτ. Το μεγάλο ματς, που ξεκινά στις 22:05, περιγράφει ο Διονύσης Βερβελές και σχολιάζει ο Παντελής Διαμαντόπουλος.

Οι Λευτέρης Αμπατζής, Αλέξης Βιρβίλης, Θοδωρής Ρούσσος, Γιώργος Περπερίδης και Θανάσης Ζαχάκης μεταφέρουν τα πάντα από το “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και με τη λήξη της αναμέτρησης σχολιάζουν, οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Σταύρος Γεωργακόπουλος και Θέμης Καίσαρης. Μετά τα μεσάνυχτα ο Ηρακλής Αντύπας και ο Σταύρος Καραΐνδρος, ανοίγουν τις γραμμές!

Sport24 Radio σε Καραϊσκάκη και ΟΑΚΑ, η Χαλκιά και ο… Τάκης

Στους 103,3 όμως παίζει… δυνατά και ο Παναθηναϊκός! Ο «εξάστερος» υποδέχεται την Πέμπτη στις 21:15 τη Φενερμπαχτσέ, σε μια ακόμη επιστροφή του Ζέλικο Ομπράνοβιτς στο κλειστό του ΟΑΚΑ και ο Sport24 Radio θα είναι εκεί. Περιγράφει ο Σωτήρης Γεωργίου, τηλεοπτικά, το ματς μεταδίδεται από το Novasports 2 σε περιγραφή Χρήστου Καούρη.

«ERT Sports» απόψε με Χαλκιά

Απόψε στις 22:00 και στην εκπομπή «ERT Sports» στην ΕΡΤ1 είναι καλεσμένη στο στούντιο η Φανή Χαλκιά, η οποία μιλάει για πρώτη φορά μετά την αθώωση της και την περιπέτεια που κράτησε οκτώ ολόκληρα χρόνια. Ακόμα, o 16χρονος παγκόσμιος ρέκορντμαν Εμμανουήλ Καραλής συστήνεται στην κάμερα της ΕΡΤ Sports ενώ η Ολγα Βασδέκη θυμάται τα σπουδαία άλματα στο τριπλούν που της χάρισαν δεκάδες μετάλλια και μας ξεναγεί στις τωρινές της δραστηριότητες.

ΕΡΤ από… τα παλιά

Εκπληξη περιμένει κάθε βράδυ, από χθες, τους τηλεθεατές της ΕΡΤ, στο πλαίσιο του εορτασμού των 50 χρόνων της ελληνικής τηλεόρασης. Μέχρι και την Κυριακή, γνώριμα πρόσωπα από το παρελθόν θα «ανοίγουν» το δελτίο στις 21Q00, παρουσιάζοντας το πρώτο θέμα. Χθες εμφανίστηκε η Λιάνα Κανέλλη, ενώ τις επόμενες ημέρες θα περάσουν οι Τέρενς Κουίκ, Ελλη Στάη, Δημήτρης Κωνσταντάρας, Γιώργος Δουατζής και Απόστολος Αποστολόπουλος. Βέβαια χθες, με το που μίλησε Κανέλλη, έγινε… ντου από αναρχικούς! Δείτε το βίντεο.

Καιρός δεν ήταν;

Sport24 Radio σε Καραϊσκάκη και ΟΑΚΑ, η Χαλκιά και ο… Τάκης

διαβάζω τα σχόλιά σας στο Facebook του Sport24.gr και απορώ με τον τρόπο σκέψης ορισμένων…), διότι πάντα μπαίνετε σε μια διαδικασία λες και μιλάμε για Μπάρτσα – Ρεάλ ή ΠΑΟ – ΟΣΦΠ, το σημαντικό είναι πως ύστερα από χρόνια θα δούμε ξανά, εν Ελλάδι, τηλεοπτικά το FA Cup. Ρέντινγκ – Κρίσταλ Πάλας, Εβερτον – Τσέλσι, Αρσεναλ ή Χαλ – Γουότφορντ και Μάν. Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ τα προημιτελικά το διήμερο 12-13/3, προηγείται στις 7/3 η ρεβάνς Χαλ – Αρσεναλ που σύντομα θα αποσαφηνιστεί αν και αυτό μεταδοθεί τηλεοπτικά ή όχι από τα κανάλια Novasports που εξασφάλισαν τη διοργάνωση για δύο χρόνια όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από τη στήλη . Καιρός δεν ήταν; Προηγείται βέβαια, την Κυριακή, το Λίβερπουλ – Σίτι.

Λυσσάξατε...

Το e-mail μου και το inbox στο Facebook γέμισε από χθες με (συνολικά 34) μηνύματα σας με την ίδια απορία: γιατί δεν δείχνει η ΕΡΤ ματς, απόψε Τετάρτη, του Champions League. Αφενός το έγραψα από τη Δευτέρα (άρα πουλάκια μου, δεν διαβάζετε προσεκτικά…), αφετέρου ας σας το… κάνω λιανά. Η ΕΡΤ έχει αποκτήσει, πληρώνοντας, τα δικαιώματα 13 αγώνων στο Champions League από τη φάση των ομίλων ως και τον τελικό. Εξι έδειξε στον όμιλο, προσθέστε τελικό, δύο ημιτελικούς, δύο προημιτελικούς και δύο ματς στη φάση των «16» και… ιδού. Ενα ματς από κάθε γύρο….

Greek clasico…

Η Nova, δύο εβδομάδες πριν από το ντέρμπι αιωνίων και συγκεκριμένα από την Τρίτη 1η Μαρτίου θα μπει στους ρυθμούς του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (διεξάγεται Κυριακή 13 Μαρτίου) με special αφιερώματα, ειδικές ζώνες, video, παλιότερους αγώνες και άλλα, πολλά…

Οι μισοί Ελληνες έβλεπαν live κηδεία…

Οι τηλεθεατές το Σάββατο συντονίστηκαν με το Espilon TV. Γιατί; Για να δουν live την κηδεία του Παντελή Παντελίδη... Η τηλεόραση, αυτή η τηλεόραση αυτοί που άπαντες βρίζουν, προσέλκυσε ως και 48% τηλεθέαση για να παρακολουθήσει... τι; Το "αντίο" ενός γνωστού καλλιτέχνη, το τέλος μιας τραγωδίας. Στο de Star η Ζήνα Κουτσελίνη, που δεν βλέπει σχεδόν κανείς καθημερινά, έβγαλε έκτακτη εκπομπή την ίδια ημέρα και ώρα! Το αίμα, δυστυχώς, πουλάει....

Τσουκαλά οι μεν, Ολγάκι οι δε…

Sport24 Radio σε Καραϊσκάκη και ΟΑΚΑ, η Χαλκιά και ο… Τάκης

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ