MEDIA

Σκηνές ροκ στην ΕΡΤ3

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ Η ΕΡΤ3
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ Η ΕΡΤ3 (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ) MOTIONTEAM

Σκηνές πανικού επικράτησαν το βράδυ της Τρίτης (06/03) στο κτίριο της ΕΡΤ3 με την εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες του περιστατικού.

Εξ απίνης πιάστηκαν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ3 -δημοσιογράφοι και τεχνικοί- το βράδυ της Τρίτης (06/03), όταν περίπου 20 οπαδοί του ΠΑΟΚ εισέβαλαν βιαίως στο κτίριο της δημόσιας τηλεόρασης και διέκοψαν το δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισβολείς παραβίασαν την κεντρική είσοδο με λοστό.

Εκ των υστέρων, χρειάστηκαν διαβουλεύσεις δύο ωρών για να αποφασιστεί το αν θα διαβαστεί το μήνυμα των οπαδών του "Δικεφάλου", από το οποίο "κόπηκαν" πολλές προτάσεις, λόγω ακατάλληλης φρασεολογίας. Αρκετοί από τους εργαζόμενους στη δημόσια τηλεόραση ήταν σοκαρισμένοι από την ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατούσε στους διαδρόμους του κτιρίου, ενώ οι πιο ψύχραιμοι προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με τους επικεφαλής του τηλεοπτικού δικτύου στην Αγία Παρασκευή.

Πάντως, ερωτηματικό αποτελεί το γεγονός πως σε όλο το σκηνικό που στήθηκε στο κτίριο επί της Λεωφόρου Στρατού, δεν παρενέβη καθόλου η Αστυνομία. Ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για ένα δημόσιο κτίριο.

* Η φωτογραφία είναι αρχείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ