MEDIA

Σίγησε η "φωνή" του Mega

Σίγησε η "φωνή" του Mega

Ενας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς, ο Χρήστος Σιμαρδάνης, πέθανε στα 61 του χρόνια, σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ήταν η "φωνή" πίσω από τα διαφημιστικά τρέιλερ του Mega αλλά ήταν κι ένας πασίγνωστος, πετυχημένος ηθοποιός. Τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, το οποίο αντιμετώπισε με θάρρος και αξιοπρέπεια.

Σίγησε η "φωνή" του Mega

Έπαιξε σε εξαιρετικές κινηματογραφικές παραγωγές, όπως στον "Μελισσοκόμο" και τα "Πέτρινα χρόνια", ενώ η φωνή του είχε συνδεθεί με τα διαφημιστικά σποτάκια εκπομπών του Mega. Επαιξε και σε πολλές γνωστές σειρές, από το 1985 έως το 2013, μεταξύ των οποίων "Η ζωή του Αττίκ", "Η νταντά", "Λατρεμένοι μου γείτονες" αλλά και σε αρκετές ταινίες όπως "Safe Sex", "Το κλάμα βγήκε απ’ τον παράδεισο" και "Ο Ηλίας του 16ου".

Η χαρακτηριστική φωνή του Σιμαρδάνη έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα διαφημιστικά σποτ εκπομπών του Mega. Είχε γεννηθεί στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και έζησε εκεί μέχρι 6 ετών. Το μικρόβιο για την υποκριτική είχε εισχωρήσει τόσο πολύ στο DNA του όπου παράτησε τα οικονομικά και κατέληξε να σπουδάζει στην δραματική σχολή, Central School of Speech and Drama.

Σίγησε η "φωνή" του Mega

Η κηδεία του Χρήστου Σιμαρδάνη θα γίνει την Πέμπτη από το Νεκροταφείο Ζωγράφου, στη 1.45 μ.μ.. Οι οικείου του επιθυμούν αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν στη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας "Γαλιλαία".

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ