MEDIA

«Σεντόνι», βόλεϊ, ΣΕΦ και ΝΒΑ στο… μενού

«Σεντόνι», βόλεϊ, ΣΕΦ και ΝΒΑ στο… μενού

Από ΣΕΦ μέχρι Μαδρίτη κι από Μονακό μέχρι… ΗΠΑ, στην TV. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Η αντίστροφη μέτρηση για το ζευγάρι που θα διεκδικήσει φέτος το τρόπαιο του UEFA Champions League έχει ξεκινήσει και η COSMOTE TV θα μεταδώσει ζωντανά και σε HD για τους συνδρομητές της, όλους τους αγώνες από τα γήπεδα όπου θα κριθούν τα δυο εισιτήρια του τελικού.

Σήμερα (Τρίτη 2/5, 20.30), συντονιζόμαστε με το COSMOTE SPORT 1HD και την εκπομπή "UEFA Champions League Show" και μπαίνουμε στο κλίμα για το Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης (21.45). Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε θα προσπαθήσει να κάνει το πρώτο βήμα για τον τελικό, ενώ οι "μερένγκες" θέλουν να αντιδράσουν, ιδίως μετά την ήττα στο clasico που τους "έριξε" από την κορυφή της ισπανικής λίγκας.

Ο Τάσος Κολλίντζας και ο Βασίλης Σαμπράκος, θα φιλοξενήσουν στην εκπομπή τον πρωταθλητή Ευρώπης του 2004 και νυν προπονητή, Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος θα αναλύσει τα υπέρ και τα κατά των δύο "μονομάχων". Στην εκπομπή θα προβληθούν ακόμα, αφιερώματα για τα 4 ματς που έχουν δώσει τα τελευταία χρόνια οι δύο ομάδες στο UEFA Champions League, αλλά και μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη του άσου της Ατλέτικο, Κόκε.

Στις 21.45 θα μεταδοθεί αποκλειστικά και ζωντανά το ντέρμπι "madrileno" σε περιγραφή του Μιχάλη Τσόχου, με τον οποίο θα υπάρχει απευθείας σύνδεση από το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", για όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων και φυσικά τις εντεκάδες. Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης θα συνεχιστεί η εκπομπή UEFA Champions League Show με εκτενή highlights του αγώνα, ψηφιακή ανάλυση όλων των σημαντικών φάσεων, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών στην κάμερα της COSMOTE TV, τα σχόλια του Τραϊανού Δέλλα και όλο τον απόηχο από τα Social Media.

Την επόμενη ημέρα (Τετάρτη 3/5, 21.45), το ενδιαφέρον μεταφέρεται στο Πριγκιπάτο, για το Μονακό-Γιουβέντους, μέσω του COSMOTE SPORT 1HD. Νωρίτερα, στις 20.30, θα δούμε την εκπομπή "UEFA Champions League Show", προκειμένου να μάθουμε όλα όσα ισχύουν για τις αντιπάλους. Οι γηπεδούχοι έχουν μια ιστορική ευκαιρία να πατήσουν το πόδι τους στην κορυφή της Ευρώπης, κάτι που τους στέρησε η Πόρτο του Μουρίνιο, το 2004. Επιπλέον, είναι οι κάτοχοι της καλύτερης επίθεσης της διοργάνωσης και απέναντι τους θα έχουν την καλύτερη άμυνα, με τη "μεγάλη κυρία" να θέλει επίσης, να φτάσει έως το τέλος της διαδρομής. Η εκπομπή "UEFA Champions League Show" θα επιστρέψει στις οθόνες μας, με την ολοκλήρωση του αγώνα, για τα highlights, τις δηλώσεις και την ανάλυση των στοιχείων που θα έχουν κρίνει το αποτέλεσμα (23.45).

Ολυμπιακός - Εφές και play offs μπάσκετ στη Nova

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το τριήμερο Τρίτη 2 Μαΐου – Πέμπτη 4 Μαΐου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά, τον 5ο και τελευταίο αγώνα Ολυμπιακός – Αναντόλου Εφές για τα play offs της Euroleague καθώς και τους δεύτερους αγώνες της σειράς των αναμετρήσεων ΠΑΟΚ – Άρης και Ρέθυμνο Cretan Kings - ΑΕΚ για τη β’ φάση των play offs της Stoiximan.gr Basket League. Οι αναμετρήσεις θα προβληθούν και από την υπηρεσία NovaGO.

Η αρχή γίνεται σήμερα Τρίτη 2 Μαΐου με τον «τελικό» Ολυμπιακός – Αναντόλου Εφές που θα κρίνει ποια ομάδα θα προκριθεί στο Final Four της Κωνσταντινούπολης. Από τις 20:00 οι φίλοι του μπάσκετ θα μπουν στο κλίμα του μεγάλου αγώνα με την εκπομπή «Super Euroleague» στο Novasports2HD, που θα βγει εξ ολοκλήρου από το ΣΕΦ με τους Γιώργο Συρίγο, Δώρα Παντέλη και τον κόουτς Βασίλη Φραγκιά, με εκλεκτούς καλεσμένους και όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων. Στις 21:00 θα ακολουθήσει επίσης στο Novasports2HD και ηχητικά στο Novasports.gr, μετάδοση του αγώνα Ολυμπιακός – Αναντόλου Εφές σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου, σχόλιο του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ των Νικήτα Αυγουλή και Χρήστου Καούρη. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης θα συνεχιστεί στο Novasports2HD, η εκπομπή «Super Euroleague» από το ΣΕΦ με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

H συνέχεια στις μεταδόσεις μπάσκετ είναι με τα play offs της Stoiximan.gr Basket League. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 3 Μαΐου στις 19:00 θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης που θα μεταδοθεί από το Novasports1HD και ηχητικά από το Novasports.gr. Στην περιγραφή από την «PAOK Sports Arena» θα είναι ο Γιάννης Πάγκος, στο σχόλιο ο Γιώργος Συρίγος και στο ρεπορτάζ οι Κωστής Μπότσαρης και Ευγένιος Δαδαλιάρας.

Η συνέχεια είναι την Πέμπτη 4 Μαΐου στις 17:00 με τη δεύτερη αναμέτρηση Ρέθυμνο Cretan Kings – AEK που θα καλυφθεί από το Novasports1HD και ηχητικά από το Novasports.gr. Στην περιγραφή θα είναι ο Γιαννίκος Δούσκας και στο ρεπορτάζ ο Νίκος Τζανετάκης.

Το «PICK & ROLL» V αφιερωμένο στον θρύλο του ΝΒΑ, Πολ Πιρς

Οι Utah Jazz άφησαν εκτός ΝΒΑ playoffs τους Clippers και με την κόρνα της λήξης του έβδομου ματς της σειράς, ο Πολ Πιρς ανακοίνωσε τον επίλογο της θρυλικής πορείας του. Στα 39 του, ο πρωταθλητής του 2008 με τους Celtics, χρονιά που αναδείχθηκε και MVP, και 10 φορές All Star, αποφάσισε να αποσυρθεί, και η COSMOTE TV τον αποχαιρετά με ένα ξεχωριστό αφιέρωμα, το οποίο θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό PICK & ROLL (Τρίτη 2/5 20.00, COSMOTE SPORT 4HD).

Στην ίδια εκπομπή θα κάνουμε αναδρομή στην φετινή θαυμαστή πορεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Μπακς, ομάδα που έμεινε επίσης, εκτός των playoffs του NBA (τους απέκλεισαν οι Raptors). Τα μοναδικά ρεκόρ του, θα τα δούμε συγκεντρωμένα σε ένα video, μαζί με όλα τα highlights του “Greek Freak”.

Ο Βασίλης Σκουντής θα έχει μαζί του στο στούντιο των καναλιών COSMOTE SPORT, τον προπονητή του Κολοσσού H Hotels, Άρη Λυκογιάννη και μαζί θα μιλήσουν, σε απευθείας σύνδεση με την Τενερίφη, με τον κάτοχο του Basketball Champions League, Γιώργο Μπόγρη.

Λίγη ώρα πριν το πέμπτο και τελευταίο ματς της σειράς Ολυμπιακός-Αναντολού Εφές, για τα playoffs της Euroleague, θα μάθουμε γιατί η προϊστορία ευνοεί τους “ερυθρόλευκους”. Ακόμα, θα ενημερωθούμε για το πώς ο Φάρος σταμάτησε τη ξέφρενη πορεία του πρωτοπόρου της Α2, Ηρακλή, στο ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής, για να γίνει συγκάτοικος του “γηραιού”, στην κορυφή.

Και αυτή την Τρίτη, το PICK & ROLL (2/5, 20.00, COSMOTE SPORT 4HD), με τον Βασίλη Σκουντή, έρχεται στις οθόνες μας, με όλα τα ενδιαφέροντα νέα, που αφορούν στον κόσμο του μπάσκετ.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

E-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ