MEDIA

Σεντόνι, παρκέ, φουλ πρόγραμμα!

Σεντόνι, παρκέ, φουλ πρόγραμμα!

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, παρουσιάζει όλη τη μεσοβδόμαδη δράση με μεταδόσεις, περιγραφές και εκπομπές!

Ο Νοέμβριος ξεκινά με… σεντόνι και 16 live αναμετρήσεις από τα αθλητικά κανάλια του OTE TV ( δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων). Ξεχωρίζουν αρκετά ματς, κυρίως το Μάντσεστερ Σίτι - Μπαρτσελόνα την Τρίτη σε περιγραφή του απεσταλμένου Χρήστου Σωτηρακόπουλου.

Η πρώτη σύνδεση με το Μάντσεστερ θα γίνει στις 20:00, στην εκπομπή "UEFA Champions League Show" με τους Τάσο Κολλίντζα και Βασίλη Σαμπράκο, που θα φιλοξενήσει και συνέντευξη του Βραζιλιάνου μέσου της Σίτι, Φερναντίνιο. Με το τέλος των παιχνιδιών, θα ακολουθήσει στο OTE SPORT 2HD η ανάλυση όσων έγιναν στο μεγάλο ματς της ημέρας και το ρεπορτάζ του Χρήστου Σωτηρακόπουλου από την Αγγλία. Παράλληλα, θα παρακολουθήσουμε το postgame όλων των αγώνων και φυσικά τα highlights, μαζί με ψηφιακή ανάλυση των κρίσιμων φάσεων.

Σεντόνι, παρκέ, φουλ πρόγραμμα!

Την ίδια βραδιά, την Τρίτη, ο Πέτρος Δριτσάκος σπικάρει το Μπεσίκτας – Νάπολι το οποίο, σημειωτέον, ξεκινά στις 19:45 και όχι 21:45. Ο λόγος έχει να κάνει (εξ ου και η φωτογραφία του Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν) ότι ο "σουλτάνος" της χώρας αποφάσισε η Τουρκία να διατηρήσει καθ' όλη τη διάρκεια του έτους τη θερινή ώρα, η οποία θα έπαυε να ισχύει στα τέλη Οκτωβρίου, προκειμένου οι πολίτες "να επωφεληθούν περισσότερο από την ηλιοφάνεια", όπως ήταν το επιχείρημα! Και η UEFA σπάνια επιτρέπει να "πέφτει" το β' ημίχρονο αγώνων πάνω στην έναρξη των επόμενων! Από τα ματς της Τετάρτης ο Τόλης Χριστοφοράκης σπικάρει το Τότεναμ-Λεβερκούζεν, ο Μάνος Σπανόπουλος το Γιουβέντους-Λιόν και ο Πάνος Μάλαμας το Μονακό-ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Σεντόνι, παρκέ, φουλ πρόγραμμα!

Εκπομπή στην ΕΡΤ για τους Ολυμπιονίκες

Αύριο, Τρίτη, στις 22:00 στην ΕΡΤ1 οι "Ειδικές Αποστολές" με τον Φάνη Παπαθανασίου, ρίχνουν φως στη ζωή των Ολυμπιονικών του Ρίο όταν πέφτει η αυλαία. Οι προκλήσεις των Ελλήνων πρωταθλητών όταν σβήνουν οι προβολείς της δημοσιότητας και βρίσκονται αντιμέτωποι με την καθημερινή σκληρή προπόνηση, τις οικονομικές δυσκολίες στην Ελλάδα της κρίσης, την έλλειψη κεντρικού σχεδιασμού και την ένδεια των εγκαταστάσεων.

Το μοναδικό παράδειγμα της Λαμίας, μίας πόλης 80.000 κατοίκων, απ’ όπου ξεκίνησαν τη διαδρομή τους πολλοί γνωστοί αθλητές κορυφαίου επιπέδου, όπως η ολυμπιονίκης Νίκη Μπακογιάννη, αλλά η προπόνηση γίνεται ακόμα σε στίβο με καρβουνόχωμα. Στην εκπομπή μιλούν Ολυμπιονίκες του Ρίο, αθλητές κορυφαίου επιπέδου, καθώς και πρωταγωνιστές των χρυσών στιγμών του παρελθόντος, όπως οι Λευτέρης Πετρούνιας, Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, Κώστας Φιλιππίδης, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Νίκη Μπακογιάννη, Νίκος Συρανίδης.

Ούκιτς, Περάσοβιτς και Ραντούλιτσα στο "Pick & Roll"

Όλα τα νέα από τον φαντασμαγορικό κόσμο του μπάσκετ θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι φίλοι της "πορτοκαλί θεάς" στην εκπομπή "Pick & Roll" αύριο, Τρίτη στις 20:00 από το OTE Sport 4 με τον Βασίλη Σκουντή, που θα φιλοξενεί στο στούντιο τον Ντίνο Καλαμπάκο, προπονητή του Κόροιβου Αμαλιάδας. Μεταξύ άλλων, ο Ρόκο Λένι Ούκιτς εξομολογείται στον Θανάση Ασπρούλια πώς έφθασε κοντά στο να αποχωρήσει από το μπάσκετ, ο προπονητής Βέλιμιρ Περάσοβιτς της Αναντολού Εφές μιλάει στον Κώστα Κατέβα για την σχέση του με τον Γιάννη Μπουρούση και ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα εξηγεί στον Άρη Μπάρκα γιατί δεν ολοκλήρωσε το συμβόλαιο που είχε με τον Παναθηναϊκό. Ο συνεργάτης της εκπομπής, Γιάννης Καλαμπόκης, θα αναλύσει φάσεις, συστήματα και τακτικές με τη βοήθεια ψηφιακών γραφικών. Παράλληλα, θα σχολιάσει και την επικαιρότητα του ελληνικού μπάσκετ.

Κάθε μέρα μπάσκετ!

Η EuroLeague έχει πλήρη αγωνιστική δράση το τριήμερο Τετάρτη 2 Νοεμβρίου – Παρασκευή 4 Νοεμβρίου με τη διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής και με την ΕΡΤ1 να μεταδίδει την Πέμπτη στις 21:00 το ματς Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας από το ΣΕΦ. Μια ημέρα νωρίτερα, την Τετάρτη, παίζουν Φενερμπαχτσέ – Ούνιξ Καζάν και Μακάμπι Fox Τελ Αβιβ – Μπαρτσελόνα ενώ την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου δεσπόζει η εκτός έδρας "μάχη" του Παναθηναϊκού με την Αναντόλου Εφές στην Κωνσταντινούπολη. Ο αγώνας του έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης θα ξεκινήσει στις 19:45 και θα μεταδοθεί από το Novasports2HD και ηχητικά από το Novasports.gr σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα.

Δράση και στο Basketball Champions League, την 3η αγωνιστική και οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν τις προσπάθειες και των τριών ελληνικών ομάδων: την Τρίτη στις 19:00 από το Novasports 2 το ΑΕΚ – Μπεσίκτας σε περιγραφή Νικήτα Αυγουλή, στις 21:30 επίσης στο Novasports 2 το Βαρέζε – ΠΑΟΚ σε περιγραφή Γρηγόρη Παπαβασιλείου και την Τετάρτη το Ναχαρίγια – Άρης στις 19:30 από το Novasports 2 gr σε περιγραφή Χρήστου Καούρη.

Μπάσκετ και στην ΕΡΤ

Η ΕΡΤ3 θα μεταδώσει σε απευθείας σύνδεση (και παράλληλα με τη Nova) τον εκτός έδρας αγώνα μπάσκετ του Άρη με τη Ναχαρίγια την Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου, στις 19:30, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην περιγραφή του αγώνα είναι ο Νίκος Καραγιώργης. Συνάμα αύριο, Τρίτη, στις 23:00 η ΕΡΤ θα μεταδώσει σε μαγνητοσκόπηση τον αγώνα ΑΕΚ – Μπεσίκτας.

Ξεκίνησε το κανάλι NovasportsstoriesHD

Από σήμερα, Δευτέρα, ξεκίνησε (στη θέση 116 του ηλεκτρονικού οδηγού προγράμματος της Nova), το νέο αθλητικό κανάλι που θα είναι αφιερωμένο στις ομάδες που άφησαν εποχή, στους αθλητές που ξεπέρασαν τον εαυτό τους και στις στιγμές που έγραψαν ιστορία. Με το NovasportsstoriesHD, η Nova εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο το περιεχόμενο της.

Σεντόνι, παρκέ, φουλ πρόγραμμα!

Το νέο αθλητικό κανάλι καθημερινά θα εκπέμπει 24ωρο πρόγραμμα και το κυρίως "μενού" της ημέρας θα είναι από Δευτέρα - Παρασκευή 18:00-24:00 και τα Σαββατοκύριακα από 09:00-15:00. Στο NovasportsstoriesHD οι Έλληνες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις εκπομπές και αφιερώματα όπως το "Timeline" (αφιερώματα σε ομάδες που έγραψαν ιστορία σε όλα τα σπορ), Legend Stories (μεγάλες στιγμές της καριέρας κορυφαίων Ελλήνων αθλητών), Novasports Classic Zone (ημίωρη εκπομπή highlights με κλασικούς αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ). "Matchback" (η σύνδεση για τον μεγάλο αγώνα του Σαββατοκύριακου με παλαιότερους αγώνες των δύο ομάδων που άφησαν εποχή) και "Today" (καθημερινή εκπομπή "Σαν Σήμερα" που πηγαίνει πίσω στο χρόνο στις μεγάλες ώρες του αθλητισμού).

"Στο Φιλέ" με Μπαμπαλιούτα

Αύριο, Τρίτη, στην εκπομπή για το βόλεϊ "Στο Φιλέ" με τον Παντελή Λώλη, στις 19:00 από το Novasports 1, καλεσμένος θα είναι ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας. Ο λίμπερο του Ηρακλή, θα αναφερθεί στο θετικό ξεκίνημα της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Volley League Πάμε Στοίχημα, έπειτα και από τη νίκη κόντρα στον Φοίνικα Σύρου, θα μιλήσει για το που μπορεί να φτάσει φέτος ο "γηραιός", αλλά και για τις προσωπικές του φιλοδοξίες. Παράλληλα, θα προβληθεί και η πρώτη συνέντευξη του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ του ΠΑΟΚ, Αμαράλ Ντάντε που έδωσε στον Παντελή Λώλη και στον Ευγένιο Δαδαλιάρα στο γήπεδο της Τούμπας. Σε ειδικό ρόλο ο παλαίμαχος βολεϊμπολίστας, Βασίλης Κουρνέτας, θα αναλύει όλα τα τεκταινόμενα στο χώρο των φιλέ.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ